Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Lumiere:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-22, 11:21   #2893
grazkako
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)

Cytat:
Napisane przez alunialunia Pokaż wiadomość
grazkako widziałamTwoje swatche, widzę,że masz light medium warm i golden w formule cashmere, na zdjęciu wyglądają podobnie, a czy na żywo odcień light medium golden (C)jest mniej pomarańczowy od light medium warm(C), bardziej żółtawy?

Chciałabym w końcu zamówić biga i chyba jednak po wielu testach odcieni najlepiej pasuje mi z lumiere light medium warm w formule cashmere(choć słabo kryje,ale wolę to od maski),ale idealnie byłoby gdyby był bardziej żółty niż pomarańczowy.
Widzisz dziwna dla mnie sprawa - Light Medium warm jest bardziej żółty od Light Medium golden ( w formule C) . Golden ma leciutkie pomarańczowe podtony . Nie wiem czy coś się przy pakowaniu nie zamieszało .... Zerknę jeszcze raz na te prochy po południu i potwierdzę .Wprowadzam nową pielęgnacje i zmuszona byłam odłożyć na chwilkę testy minerałów .

SPROSTOWANIE mam nadzieję , że jeszcze nie zamówiłąś .

alunialunia zaraz jak wróciłam do domu zrobiłam paski na szyi i co widzę : LM warm C jest bardziej w pomarańczowy i bardziej żywy, LM golden C jest mniej intensywny ale tak wyraźnie jak Cream Lucy Minerals napewno nie idzie w żłóty jest to taki bardziej zgaszony odcień wygląda , że dla mnie bedzie dobry bo na szyji prawie go nie widzę . Uff jak to trudno opisać te niuanse .

Edytowane przez grazkako
Czas edycji: 2010-10-22 o 15:55
grazkako jest offline Zgłoś do moderatora