Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-22, 11:44   #2016
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Hi
nie mam mocy
mialam spac, ale sasiadka miala problem i musialam pogadac
myslalam, ze nigdy nie wyjdzie

Zdrowka dla rodziny Svi

My mamy kilka smoczkow, A nie jest przywiazany do zadnego, jakos nie spieszy i sie, aby go odstawic, moze po Nowym Roku jak bede miala znowu urlop, po prostu mu go nie dam i koniec.
Ja sama mialam do 4 roku zycia prawie, byl juz przegryziony i tak wisial, ale i tak go ssalam. Kuzyn rok starszy pozyczyl go sobie i mi go przegryzl. do dzis to pamietam
Ja po prostu nie dam smoczka A nigdy wiecej i tyle. Musze tylko byc w domu, bo maz jest slaby w takich sprawach

Karola, my nie mamy plytek, paneli itp, tylko wykladziny dywanowe, a w kuchni i lazienkach normalna wykladzine, wiec A lata w skarpetkach normalnych lub z ABS, probowalam kapci, ale zle mu sie w nich raczkowalo. Teraz chodzi, z kazdym dniem coraz ladniej , wiec musze poczukac jakis kapci. Skarpety z podeszwa u nas si enie sprawdzily, mialam kilka i kazde sciagal lub sciagaly sie same.

Kasiu, slicznie ci w tych wlosach

Mayaha, przytulam mocno, mam nadzieje, ze wasze stosunki wkrotce sie polepszaa.