2010-10-23, 16:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Napisane przez Svinecka
teraz mam otwarte zamowienia
i bede chyba jeszcze raz robic botki z futerkiem z tandemu
|
Ja to płaskie bym chciała, coby wczesnym rankiem, z wózkiem, po ciemku i śniegu nie zabić się pędząc do żłobka
Daj znać w razie "W"
Cytat:
Napisane przez sylka79
Bartosz różnie,przez dzień przeważnie w pantofelkach  mamy Befado i Lemigo,pod wieczór sam się dopomina o skarpety z podzeszwami,stoi pod komodą i jęczy dopóki mu ich nie założę 
|

Cytat:
Napisane przez katarzynka00
 coś w tym jest
Euphorbium jest u was na recepte?
uważacie że jest skuteczniejsze niż nasivin?
Noc przespana, od19-7 bez pobudki.Bankowo za sprawą Camili.
Będę się nią ratować na noc.
Koleżanka ponad tydzień po terminie,jest w szpitalu.Ależ będę się emocjonować.Samo wczoraj się zaczęło ehhh
|
też tak myślę![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie jest na recepte...to homeopatyk Jak dla mnie zdecydowanie lepszy od Nasivinu...do niego miałam kilka podejść i jakoś mnie nie przekonał
Brawa dla Camili 
za szczęśliwe rozwiązanie
Cytat:
Napisane przez morska
Hej - jest p4w i Karolina? Angel Liqueur właśnie jest.
|
ehhhhhhh a nie pamiętasz że całość trza było brać?
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
za nami kolejna sucha nocka  zaluje ze predzej nie wyprobowalam tych huggiesow, w sumie uwazam ze jakosciowo pampersy lepsze sa , bardziej miekkie ale te zdecydowanie bardziej chlonne no i rozmiar w sam raz na Werke
bez recepty 
u nas najlepiej dziala nasivin, a euphorbium to w sumie to samo co woda morska
|
Od dawna Huggies chwaliłam
w życiu bym tak nawet nie pomyślała ...muszę poczytać czy to to samo co woda
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Acha, dzisiaj Światowy Dzień Seksu Oralnego, także....

|
fajne święto
Cytat:
Napisane przez angy
Jestem tak wkur...., że nie pytajcie. Wczorajsza impreza małża była zdecydowanie z przytupem. Wrócił przed 1 w nocy (a raczej przyprowadził go kolega), oszczędzę Wam szczegółów. Nie gadam z nim od rana. A jest oczywiście umierający. Mam go w 
Zosia śpi, jak wstanie to ich wyślę na spacer. A ja będę miała relaks ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
dla Małża
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
|
będę mocno trzymać
Cytat:
Napisane przez morska
No właśnie nie zdążyłam napisać, bo wychodziliśmy, że wzięłam 10+5 i mogę oddać tą piątkę  A nawet dwie, bo myślę, że nie byłoby problemu z "rozmienieniem" dziesiątki na pół. Jakby co, to pisać
Wczoraj czytałam pobieżnie i nie wiedziałam, że było więcej chętnych - wzięłabym wszystko. Dopiero teraz nadrabiam i to doczytałam.
|
Ci się należy
Ja się pisze na Twoje 5ml
|
|
|