Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-23, 16:27   #2169
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
teraz mam otwarte zamowienia
i bede chyba jeszcze raz robic botki z futerkiem z tandemu
Ja to płaskie bym chciała, coby wczesnym rankiem, z wózkiem, po ciemku i śniegu nie zabić się pędząc do żłobka
Daj znać w razie "W"

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Bartosz różnie,przez dzień przeważnie w pantofelkachmamy Befado i Lemigo,pod wieczór sam się dopomina o skarpety z podzeszwami,stoi pod komodą i jęczy dopóki mu ich nie założę

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
coś w tym jest

Euphorbium jest u was na recepte?
uważacie że jest skuteczniejsze niż nasivin?

Noc przespana, od19-7 bez pobudki.Bankowo za sprawą Camili.
Będę się nią ratować na noc.

Koleżanka ponad tydzień po terminie,jest w szpitalu.Ależ będę się emocjonować.Samo wczoraj się zaczęło ehhh
też tak myślę

nie jest na recepte...to homeopatyk Jak dla mnie zdecydowanie lepszy od Nasivinu...do niego miałam kilka podejść i jakoś mnie nie przekonał

Brawa dla Camili

za szczęśliwe rozwiązanie

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Hej - jest p4w i Karolina? Angel Liqueur właśnie jest.
ehhhhhhh a nie pamiętasz że całość trza było brać?

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
za nami kolejna sucha nockazaluje ze predzej nie wyprobowalam tych huggiesow, w sumie uwazam ze jakosciowo pampersy lepsze sa , bardziej miekkie ale te zdecydowanie bardziej chlonne no i rozmiar w sam raz na Werke

bez recepty
u nas najlepiej dziala nasivin, a euphorbium to w sumie to samo co woda morska
Od dawna Huggies chwaliłam

w życiu bym tak nawet nie pomyślała...muszę poczytać czy to to samo co woda

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Acha, dzisiaj Światowy Dzień Seksu Oralnego, także....
fajne święto

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Jestem tak wkur...., że nie pytajcie. Wczorajsza impreza małża była zdecydowanie z przytupem. Wrócił przed 1 w nocy (a raczej przyprowadził go kolega), oszczędzę Wam szczegółów. Nie gadam z nim od rana. A jest oczywiście umierający. Mam go w
Zosia śpi, jak wstanie to ich wyślę na spacer. A ja będę miała relaks
dla Małża

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
pamietacie jak pisalam wam o znajomej co miala in vitro.......wlasnie sie dowiedzialam ze sie nie udalo
bedzie probowac jeszcze raz ale teraz wszepia jej 3 zarodki bo teraz miala 2 ..........trzymajcie kciuki
będę mocno trzymać

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
No właśnie nie zdążyłam napisać, bo wychodziliśmy, że wzięłam 10+5 i mogę oddać tą piątkę A nawet dwie, bo myślę, że nie byłoby problemu z "rozmienieniem" dziesiątki na pół. Jakby co, to pisać

Wczoraj czytałam pobieżnie i nie wiedziałam, że było więcej chętnych - wzięłabym wszystko. Dopiero teraz nadrabiam i to doczytałam.

Ci się należy
Ja się pisze na Twoje 5ml