Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-23, 17:16   #152
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja tez jestem z wielkopolski
w jakim miescie bedziesz rodzic???

dziewczyny dzisiaj skonczylam 13 tydzien
no i nadal mma dwa trminy porodu
30 kwietnia
i 17 maja
dowiedzialm sie od najblizszej rodziny, ze jak za miesiac zaczne powoli sobie kompletowac wyprawke to za wczesnie i w ogole nie przesadzac mam
strasznie zrobilo mi sie przykro
bo jestem w 4 miesiacu i dopiero 3 dni temu siostra na moja prosbe kupila mi kilka bodow w nflii bo sa sliczne i dobry material

ja nawet wozkow nie ogladam jeszcze...
to kiedy mam zaczac to robic w 7 miesiacu?
gdzie dla orzykladu moja dobra znajoma urodzila w 7 miesiacu, bo dzdzius mial problemy, no i co wtedy...\
tz mnie pociesza, bo to oni przesadzaja
ehhh....
nie przejmuj się nimi ja tam nie zamierzam się dostosowywać do kogoś to twoje życie i ty decydujesz kiedy kupować

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

no, a mój ostatni poród trwał 1 h od początku do końca, no i ciekawa jestem, czy teraz sie wyrobię, a w najblizszym szpitalu ( 15 min) nie chcę za cholerę rodzić, bo to jest tylko malutki oddział w miejskim, nieremontowanym ( częściowo odremontowali, ale nie wszytsko) szpitalu, warunki sa kiepskie, izba przyjęc wygląda jak 50 lat temu
wow to miałaś mega szybki poród no ale faktycznie byś nie zdązyła dojechać nigdzie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Cześć
Mogłabym się do Was przyłączyć?
Dziś zaczęłam 17 tydzień ciąży. Termin mam na 8 kwietnia wg OM, a z ostatniego usg wyszedł mi 5 kwietnia.
witamy

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, ale idziecie jak burza, juz kolejny wątek i to 5 strona szok-jeszcze go nie nadrobiłąm, ale pisze do was bo mam problem: boli mnie strasznie wyrzynający się ząb mądrości no i nie wiem co robić. Boli od wczoraj, dzisiaj aż poł szczęki i głowa przez to, po pierwsze nie wiem czy wytrzymam ten ból, a po drugie czy tak ból zęba nie szkodzi maleństwu? poradzcie cos...proszę
ja ci nie doradzę bo sama mam podobny problem miałam go wyrwać przed ciążą ale potem nie było terminu ja zaszłam no i teraz on mi się zepsuł i nie mogę go dotknąć idę w pon do dentystki ale nie dam sobie tam wiertła wsadzić bo umrę - bez znieczulenia nie dam a nie wiem czy ona ma takie znieczulenie które można w ciąży. najwyżej jakieś lekarstwo albo coś da nie wiem
a ty na wyrzynający to może szałwią płucz

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora