2010-10-23, 17:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
Napisane przez agus87
ja tez jestem z wielkopolski
w jakim miescie bedziesz rodzic???
dziewczyny dzisiaj skonczylam 13 tydzien
no i nadal mma dwa trminy porodu
30 kwietnia
i 17 maja
dowiedzialm sie od najblizszej rodziny, ze jak za miesiac zaczne powoli sobie kompletowac wyprawke to za wczesnie i w ogole nie przesadzac mam
strasznie zrobilo mi sie przykro
bo jestem w 4 miesiacu i dopiero 3 dni temu siostra na moja prosbe kupila mi kilka bodow w nflii bo sa sliczne i dobry material
ja nawet wozkow nie ogladam jeszcze...
to kiedy mam zaczac to robic w 7 miesiacu?
gdzie dla orzykladu moja dobra znajoma urodzila w 7 miesiacu, bo dzdzius mial problemy, no i co wtedy...\
tz mnie pociesza, bo to oni przesadzaja
ehhh.... 
|
nie przejmuj się nimi ja tam nie zamierzam się dostosowywać do kogoś to twoje życie i ty decydujesz kiedy kupować
Cytat:
Napisane przez niutka1
no, a mój ostatni poród trwał 1 h  od początku do końca, no i ciekawa jestem, czy teraz sie wyrobię, a w najblizszym szpitalu ( 15 min) nie chcę za cholerę rodzić, bo to jest tylko malutki oddział w miejskim, nieremontowanym ( częściowo odremontowali, ale nie wszytsko) szpitalu, warunki sa kiepskie, izba przyjęc wygląda jak 50 lat temu
|
wow to miałaś mega szybki poród no ale faktycznie byś nie zdązyła dojechać nigdzie
Cytat:
Napisane przez kasiuni_a
Cześć 
Mogłabym się do Was przyłączyć?
Dziś zaczęłam 17 tydzień ciąży. Termin mam na 8 kwietnia wg OM, a z ostatniego usg wyszedł mi 5 kwietnia.
|
witamy
Cytat:
Napisane przez olsza30
cześć dziewczyny, ale idziecie jak burza, juz kolejny wątek i to 5 strona szok-jeszcze go nie nadrobiłąm, ale pisze do was bo mam problem: boli mnie strasznie wyrzynający się ząb mądrości no i nie wiem co robić. Boli od wczoraj, dzisiaj aż poł szczęki i głowa przez to, po pierwsze nie wiem czy wytrzymam ten ból, a po drugie czy tak ból zęba nie szkodzi maleństwu? poradzcie cos...proszę
|
ja ci nie doradzę bo sama mam podobny problem miałam go wyrwać przed ciążą ale potem nie było terminu ja zaszłam no i teraz on mi się zepsuł i nie mogę go dotknąć idę w pon do dentystki ale nie dam sobie tam wiertła wsadzić bo umrę - bez znieczulenia nie dam a nie wiem czy ona ma takie znieczulenie które można w ciąży. najwyżej jakieś lekarstwo albo coś da nie wiem
a ty na wyrzynający to może szałwią płucz
|
|
|