Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-23, 19:07   #2172
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość

My mamy taki, kupiłam Amelii jaki kiedyś swój gdzieś zapodziała podczas zabawy z tatusiem , ale nie chce z niego pić testowałam go na różne sposoby i fajny jest, nic się nie wylewa, ma miękki ustnik i zatyczkę ma teraz dalej pije z Canpola, ale nie wiem czemu go bardziej lubi bo ustnik ma z plastiku ijuż taki obgryziony że hej A Nince od razu się spodobał?
Moja Ninula od razu go podłapała Może schowaj jej wszystki i tylko ten daj, to w jeden dzień załapie. Plusem jest to, że wygodnie się go myje a nie tak jak inne ustniki

PYTANKO MAM: Przepraszam, że ja tak ciągle o to samo ale potrzebuję pomocy. Poleciałam po to Tantum Verde to apteki i niestety nie było. Teraz wstał Małż po nocce i pojechał do miasta do apteki po to. Powiedzcie mi tylko, czy przed snem mogę to dać Nince żeby mi przypadkiem w nocy od kaszlu nie zaczęła się dusić...? Teraz chwilkę pokimała i lekka gorączka się pojawiła ale wydaje mi się, że może to i lepiej, bo wtedy organizm walczy. Mimo to humorek jej dopisuje, właśnie stoi obok mnie i tańczy do "Jaka to melodia"
Kocham Was moje lekareczki, Wy razem do kupy wzięte jesteście lepsze niż nie jeden specjalista. Może niedługo zaczniecie robić operacje na otwartym sercu...

Edit: Kaszelek już jest lepszy, bo może przynajmniej odkaszlnąć. Nie wiem, czy dobrze, czy nie ale jak nie dostałam Tantum, to dałam jej prawoślaz żeby troszkę gardełko ochronić, bo bolało ją i nic nie mogła odkaszlnąć i to chyba jej trochę pomogło. Jak już przyjedzie nasze Tantum i odczekam to zdam relację, czy pomogło

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

No i nic z tego... Tż znalazł tylko jedną otwartą aptekę w której Tantum nie było, a inne były pozamykane...

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2010-10-23 o 18:32
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora