2010-10-23, 20:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Cytat:
Napisane przez aniaa22
no i dzis sie nauczyl przekrecac na prawy bok  czyli juz na oba potrafi.
teraz juz jestem pewna ze te jazdy ostatnie to skok bo zmienil sie jest bardziej kumaty. wczoraj zaczal sie do siadu podciagac a dzis przekrecac 
|
Super 
anoxa - faktycznie brzuszek przeorany, ale mi nie wydaje się jakiś wielki; ja myślę, że to przez to, że długo Hubcia miałaś w środku i bardzo duży się urodził
my byliśmy wczoraj u neurologa (po raz 2gi) no i smutno mi,
zrobiła się asymetria (a nie było) i nogi ma za bardzo usztywnione, powinien lepiej chwytać i "jest jak dżdżownica" (słowa lekarki) cokolwiek by to nie znaczyło; ogólnie - mamy ćwiczyć Vojtą; prawie się poryczałam bo jak dla mnie mały jest idealny a tu że musimy ćwiczyć.
Kuba się nie przewraca na boki, ale o tym nie mówiła nic. Waży 7740, czyli w prawie 4 miesiące przybyło mu 4kg.
No i potem chciałam się pocieszyć, skoczyliśmy do galerii, i nic ładnego, ciuszków na 74 praktycznie nie ma, zwłaszcza dla chłopców 
Jedynie w C&A kupiłam 2pak spodenek welurkowych po 35.
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------
Cytat:
Napisane przez karolcia228
kto dziś się przyłącza do klubu AA?? Siala ze strażakiem piję dziś 
|
czekam aż mi mąż ze stacji Karmi przywiezie i paluszki, gdybym nie karmiła to bym się obżarła chipsów i wypiła butelkę wina ale cóż
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
Cytat:
Napisane przez kashha
więc się nauczyłam- leży spokojnie- nie przeszkadzać!! 
|
święte słowa
|
|
|