Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy GG, część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-24, 07:22   #4311
m o n
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy GG, część XXI

Czasami mam wrażenie,że brakuje mi Ciebie. Tłumaczę sobie tak-cholerne złudzenie. Nigdy nie wrócę,ale chcę żebyś wiedział,że odrobinę mi zależało. Teraz dla mnie nie ważne są twoje słowa,bo już znalazłam kogoś kto potrafi docenić moje uczucia.

Zabroniłeś mi śmiać się,cieszyć się z życia,kochać. Zadaję sobie czasami pytanie,dlaczego? Czy ja Ci coś złego zrobiłam kochając Cię? nie zrobiłam nic złego,wręcz przeciwnie,ale Ty nie potrafiłeś tego docenić,zraniłeś potrójnie.

Kochałam ten blask w oczach,dla którego kiedyś zrobiłabym wszystko. Teraz z chęcią wydłubałabym ci te łaj.dackie oczy i wsadziła głęboko w dupę,w narząd który tak uwielbiasz!

A oczy miał tak promienne,tak serdeczne..
Jak jej serce na jego widok.

Uwielbiam ten moment,kiedy niespodziewanie podchodzisz do mnie,łapiesz mnie za rękę i przedstawiasz swoim kolegom mówiąc to jest moje Słońce. A ja wtedy czuję się najszczęśliwszą kobietą na świecie!

Mam nadzieję,że nie zostawisz mnie jak tamten dupek. Mam nadzieję,że chociaż Ty potrafisz docenić moją miłość.

Jednego dnia najlepsze przyjaciółki,na drugi dzień najgorsi wrogowie. I gdzie tu jest sens angażowania się w jakiekolwiek uczucia?
m o n jest offline Zgłoś do moderatora