Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-24, 09:52   #4411
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
(a wczoraj było tak pięknie ja byłam 3,5godz.w tym czasie małż sprzątał) ja swojego tak wysłałam kilka dni temu co prawda było pochmurnie ale w miare ciepło i nie wiało -po godzinie wyglądam przez okno a tu mżawka no ale nic czekam zdążyłam pójść do gina-zajęło mi to ok.30min. wracam małża dalej nie ma... w końcu się zjawia- pytam ;co tak długo przecież mży?! na co mi odpowiedział podziwiam Cię że ty chodzisz 2-3godz.nawet jak jest zimno więc nie chciałem być gorszy (złamał mi serce )
na szczęście nie jest głuptaskiem i wiedział co robi niunia była cieplutka-nie zmarzła w przeciwieństwie do taty no i się wyspała bo ona kocha spać na powietrzu! a z małża śmiałam się do wieczora
biedny misio. aniu a kiedy dawałaś tą marchewkę? moją niuńke też od wczoraj męczą takie śmierdziuszki ale to chyba przez to że kupy nie było (dziś 3dzień)brzuszek ma troszkę twardszy ale nie płacze nie pręży się więc na pewno jej nie boli-dawałam jej wczoraj rumianek i kawałek czopka ale kupa nie poszła jeszcze-więc chyba taki jej ,,urok''
heh niezly ten twoj TZ ja wczoraj miska sprzedalam sasiadce na spacer i potem stalaw w oknie i patrzylam czy juz wracaja

marchewke dostawal 3 dni. wczoraj ostatni dzien. to juz drugie nasze podejscie do niej. wczesniej brzuszkowych problemow nie bylo a i kupki byly fajniejsze bo takie papki zolte a wczesniej zielone mial.

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

aniaa
wspolczuje Misia baczkow a probowalas mu dawac rumianek do picia? jejku ale on biedny tak sie meczy od poczatku w sumie i nadal nie przechodzi a robi kupke? bo mi przedwczoraj dwie baby mowily ze od marchewki moga byc problemy z kupkami
Kupy sa na topie

rumianek dostaje codziennie tylko tak sie zastanawiam bo ja mu daje ten z bobovity a moze lepiej mu taki normalny robic? tylko on go pic nie chce kupy sa codziennie ale ostatnio (jeszcze przed marchewka) zaczely znow byc zielone i bardzo rzadkie takie jakby spienione w czwartek sie chyba do pediatry przejdziemy.
ja mu znow dalam ta marchewke wlasnie ze wzgledu na kupy bo poprzednim razem bardzo sie poprawily ale teraz niestety bez zmian no i jeszcze te baki smierdzace doszly.
a no i oczywiscie tej marchewki to ja mu daje tak tyle co nic. na 3 dni mi zeszlo pol sloiczka a i tak wiekszosci nie zjadl. pare lyzeczek tylko tak na czubek.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora