Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Artizia/Harmonet/Kontracept/Logest/Sylvie 20/Artilla/Juliperla - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-13, 23:29   #117
red_scorpio
Rozeznanie

Dot.: Harmonet-wady i zalety.

Jestem w trakcie połowy drugiego opakowania. Większych skutków ubocznych nie odnotowałam. Choć po przeczytaniu watku zaczynam się zastanawiać nad spadkiem libido. Przez kilka dni pierwszego opakowania plamiłam. Teraz w trakcie drugiego tez plamię ale myślę, że jest to wynik jakiejś infekcji bo doszło swędzenie i pieczenie i własnie wybieram się do lekarza. Piersi mi nie urosły (a szkoda), natomiast apetyt wzrósł. Z tym, że w trakcie obecnych upałów jest tak, że jeden dzień sobie pozwalam na wszystko a następnego jem tylko śniadanie i piję. Więc waga jak na razie stoi w miejscu 60kg/174 cm - nie jest źle. Cera bez zmian. Za starych dobrych czasów brałam Cilest, który bardzo mi służył. Potem była Diane 35 ze względów zdrowotnych, z której zrezygnowałam i po której organizm ok. 6 mcy wracał do normy. Już sama nie wiem co lepsze -strach przed dzieckiem czy przed lekami.
W aptece magicznej płacę za opakowanie 29 zł.
red_scorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując