Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy, kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne! Biżuteria! Wielka wymiana!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-25, 12:38   #1
cynamonowaania
Zakorzenienie

Przekupka: 121 pkt / 100% pozyt.

nieaktualny kosmetyczny

Nieaktualny!!!
Nie pisać!!!!!

Wszystkie wysyłki będą realizowane dopiero po 10.12.2010 Niestety skończył mi się budżet przeznaczony na wysyłki i muszę poczekać do kolejnej wypłaty!

Istnieje jednak możliwość odbioru osobistego:
1. W Pruszkowie (codziennie jest ktoś z mojej rodzinki więc można odebrać, ewentualnie ja bywam pt-nd i też mogę przekazać osobiście)
2. Wawa Bemowo-> tutaj po wcześniejszym ustaleniu do niedzieli->wszystkie rzeczy mam w Pruszkowie i muszę zabrać je w niedzielę ze sobą do Wawy!!!

W ZAMIAN CHCĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE-ZAPOZNAJCIE SIE W WISHAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

- perfumy (D&G light blue, moshino i love,love; benneton pink coś tam)-lekkie kobiece zapaszki

- musowo jakiś korektor pod oczy! ODDAM NAPRAWDĘ DUŻO ZA DOBRY KOREKTOR!!!!!!!!!! ZA PRZECIĘTNY TEŻ COŚ ODDAM :p

- kosmetyki kolorowe-TUSZE DO RZĘS-Z SILIKONOWYMI SZCZOTECZKAMI NAJCHĘTNIEJ-LUB WYDŁUŻAJĄCO PODKRĘCAJĄCE

- pielęgnacyjne do włosów bez silikonu(ale poluje też na aphogee!!!) tylko duże pojemności(powyżej 100ml bo mam długie włosy i sporo tego schodzi na raz)
*ZIAJA Z OLEJEM RYCYNOWYM PRZYJMĘ W KAŻDEJ ILOŚCI!!!!!!!!!!!!!

-KOSMETYKI NA CELLULIT

- Z CIUCHÓW(ROZM 36)
*PŁASZCZYK NA ZIMĘ ECRU/BIAŁY
*TUNIKI ZA PUPĘ DO GETRÓW
* STRINGI(RACZEJ M LUB 38 CHYBA ZE DUZE 36)
*SWETERKI NA GUZIKI DŁUGIE
* BUTY 39 JAKIEŚ JESIENNO ZIMOWE LUB KLASYCZNE CZARNE
SZPILKI(ALE NIE Z CZUBKIEM)
*DUŻE TORBY
*Getry, leginsy, rajstopy w każdej ilości i różnych kolorach rozm S małe M

Zapraszam do oglądania

Zdjęcie 1:
Paletka do makijażu e.funkhouser new york z Amway'a nowa
2 róże, 3 cienie do powiek, 3 pomadki, pędzelek do cieni, szminek oraz różu
To wszystko w mięciutkim pluszowym etui w sam raz do torebki.

Paletka ma defekt-pęknięte lusterko. Do wymiany tylko jedna-ta otwarta-druga(zamknięta na górze jest z mojej kolekcji-nie oddam )

Za nią będę chciała coś super-cena w katalogu 192zł!!!
http://www.modneprodukty.pl/images/U...way/paleta.jpg

Zdjęcie 2:
Brokat do ciała 1,4g e.funkhouser z amwaya kolor:
brilliance(kolor białe perły)-po lewej
acclaim(kolor różowe prły)-po prawej
W tle paletka e.funkhouser z poprzedniego opisu.

Są nowe tylko przetestowane(miałam 3 i chciałam wybrać jeden dla siebie) dlatego nie ma folijki ochronnej. Świetnie sprawdza się również do twarzy-np jako brokat do powiek-bardzo wydaje.

Zdjęcie 3:
Pusty atomizer po bronzerze- otwiera się więc można w sypać zamiennik- chyba z Ruby Rose-ale już nie pamiętam. Naciskając na przycisk bronzer wydobywa się na pędzel.

Róż do policzków Virtual w dwóch odcieniach róż i brąz użyty pare razy

Kulki brązujące - no name? użyte kilka razy

Sypki brokatowy cień w kulce avon-perłowy, użyty kilkanaście razy

Lusterko metalowe 2 stronne składane(powiększające i zwykłe)
Solciuchna

Cień Wilbo-niebieski i żółty(jak sie pomiesza wychodzi fajna zieleń), ukryty pojemniczek na pacynkę-włożyłam nową Użyty kilka razy

Cienie w piramidce inglot(przeleżały w szafce ze 2 lata-nie mogłam się doszukać daty ważności.
różowo bordowy(użyty kilka razy),
mucia18
brązowy(pozostało 2/3) mucia18

Lakier sally hansen 16 fuchsia power-kolor o wiele bardziej intensywny niż na zdjęciu, użyty raz. Jesczę myślę czy oddać bo jest zarąbisty, ale za bardzo nie mam kiedy nim pazurków malować...(praca:/), 11,8 ml rez
nevercomeback
Ingot podwójne cienie czarny mat+ciemny grafit z brokatem do robienia smoke eye's W magnetycznym pudełku, użyte ze 2 razy... trochę za mocne jak dla mnie. rez nevercomeback

Zdjęcie 4:
Dokładka!!!
Podkład soraya w pompką-
ciężko ocenić ile go tam jest, użyłam kilkanaście razy mieszając z innym kolorkiem bo to nie mój odcień... kolor ciepły beż 02. Myślę że min 10-15ml na 33 zostało(może nawet więcej). Opakowanie porysowane od noszenia w torebce.
selllena
Błyszczyk truskawkowy LIP smacker(z usa)-
dla mnie za dobry w
smaku bo ciągle go zlizuje z ust zostało ok 3ml/5,9ml selllena

Mydło w kostce palmolive naturals z mlekiem i różą nowe 100gram.

Cienie do powiek bella fashion&diamonds z diamentową bazą,nie ma brązu(upadł na ziemie i wyskoczył akurat ten kolorek) reszta też troszkę pokruszona przez ten upadek, ale myślę że z 5/8gram spokojnie zostało

Lakiery rimmela(12ml) oraz sally hansen(z usa)(13,3ml) zaznaczam że wymienię tylko jeden-drugi zostawiam sobie
Zużycie ok 5%-użyte raz, max 2 razy.
Anitka11

Zdjęcie 5:
Kolejna dokładka!!
Bronzer z sephory-
zużycie jak na zdjęciu zostało ok 1/3, jeden z moich hitów więc często używałam
Mazak do frencza Sally Hansen(bialy)- użyty kilka razy przez moją sis-postrzępiła trochę pędzelek, ale nie wpływa to na użytkowanie. Świetny produkt z USA(nie wiem czy dostępny jest gdzieś w Polsce)
ida999
Wisior z niebieskim oczkiem(chyba z H&M) na długim łańcuszku- raz był klejony(oczko odpadło) ale wygląda świetnie np do kardiganu- sięga do piersi

Zdjęcie 6:
Kolejna dokładka!
Kuleczki rozświetlające avon-
najchętniej zrobię odsypkę lub oddam całe
annazzz
odsypka ok 3gram dla
czerwonykanarek
próbka bronzera sephora-1ml
kredka fioletowa rozswietlająca avon-ok polowy
sally hansen złota odżywka- 3/4 zostało(waży 50 gram) poj wyj. 13,3ml
Mektarynka
sally hansen maximum growth-
3/4 zostało(waży 49gram)poj wyj 13,3ml
mucia18
sally hansen przyspieszacz wysychania-
1/3 została troszkę zaschnięty ale można rozcińczyć zmywaczem i będzie ok poj wyj 13,3

mały odcinacz do paznokci
coś do skórek
wkładki higieniczne 2szt

dodatkowo do wymiany(dorzuce na zyczenie):
2x szampon clear próbka możliwe że użyta raz do próby więc zawartość 40/50ml
Krem do rąk Avon edycja specjalna do bardzo suchej skóry 45ml-użyty raz
czerwonykanarek
Chłodzący żel po opalaniu eveline nowa próbka 50ml

Żel, szampon(wł), odżywka(wł),balsam- produkty jednorazowe La Source produkowane dla sieci hoteli HILTON(mam po kilka sztuk-trzeba pytać ile zostało), 27ml

Nowości!!!!!!!!!!!!!

Zdjęcie 7
bransoletka srebrna z cyrkoniami Apart nowa 169 zł kosztuje na stronie internetowej Apartu. Łatwo nie oddam!!! długość ok 19,5cm
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,5,2610-> link do strony apartu tam cena i inne jej parametry

Proszę składajcie mi konkretne propozycje za nią-nie "może coś za..." wymienię tylko za coś z wishów! Najchętniej za perfumy... ale za jakieś butki, płaszczyk czy coś fajnego również się zastanowię. Jej cena to 169zł jest nowa więc proponujcie mi coś tej samej lub wyższej wartości(wtedy mogę coś dołożyć). Noszę rozmiar 36 buty 39/ewentualnie małe 40 więc nie proponujcie mi innych rozmiarów :P

Zdjęcie 8
Bransoletka srebrna nowa, również śliczna ale bardziej delikatna niż ta z apartu(mamuśka dostała na prezent i chce na coś wymienić) !!!!!

Zdjęcie 9
woda toaletowa 100ml VICTORIA BECKHAND SING raz psiknieta dla sprawdzenia zapachu

Zdjęcie 10:
woda toaletowa 100ml COLL WOMAN raz psiknięte dla sprawdzenia zapachu

Oddane(zdjęcia zlikwidowane z braku miejsca w wątku):

Tołpa lifting pośladków 2 próbki po 7ml Solciuchna
NIVEA young 1,5ml dorzuciłam komuś gratis
Rival de lop 3 maski z rosmana ok 5-7ml pojemności(były pakowane po dwie-polowe zostawiłam sobie połowę oddaje)
Solciuchna
żel pod prysznic/do kąpieli krówka(ok 10-15ml) dorzuciłam gratis
Gwiazdeczki do paznokci dorzuciłam gratis

Gabriela Sabatini temperamento 15/20ml FanaticaDelDembow
CK summer 10-15/100ml Anitka11
Mexx ice touch 15-20/60ml Anitka11
Escada summer kiss 15/20ml kotka20093
Jedwab do włosów Delia 40-50/100ml Świetny, ale jestem na terapii bez silioknu więc oddam rez nevercomeback
Spray rozjaśniający do włosów blond Joanna raz użyty 150ml
Caitlin03
Nivea hair care do loków- stare opakowanie więc z tego co wiem bez silikonu, 75/150 ml
Solciuchna
Przyśpieszacz do opalania avon(może byc do solarium) 170-180/200ml rez
nevercomeback
Zimowy krem do twarzy avon, ochronny z witaminami a i c, użyty kilka razy min 110/120ml rez nevercomeback

Edytowane przez cynamonowaania
Czas edycji: 2010-12-05 o 22:05
cynamonowaania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując