Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mu na mnie zależy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-25, 19:40   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Czy mu na mnie zależy?

Cytat:
Napisane przez lubisie Pokaż wiadomość
Witam
Mam mały problem oczywiście z chłopakiem.
Otóż nie wiem co myśleć o pewnej znajomości. znamy się z widzenia dość długo, tzn jesteśmy z jednego roku, wiec razem chodziliśmy do gimnazjum (co prawda do innych klas) i teraz poszliśmy do tej samej szkoły dalej, niestety znów do innych klas. Czasem rozmawiamy ze sobą na gg, jednak nigdy w realu. tzn.. rozmawiamy, gdybym ja nie zagadywała jako pierwsza on nie odezwał by się. kiedyś pisaliśmy ze sobą, i wtedy to on pisał pierwszy, (wtedy nie byłam aż tak zainteresowana nim, choć zawsze mi sie podobał ) później kontakt się urwał, a teraz hmm.. kiedy już nawiążę rozmowę to jest całkiem miła, mamy wspólne tematy, bardzo lubię z nim rozmawiać, i on ze mnę chyba też to świetny chłopak kiedyś napisał mi ze jestem ładna. Kiedy się widzimy mówimy sobie "cześć" on wtedy się tak ślicznie uśmiecha ogólnie ma ładny uśmiech. Ja oczywiście też się uśmiecham. Jednak martwię się. przecież taki chłopak jak on ma na pewno duże powodzenie u dziewczyn, i pewnie za niedługo jakaś sprzątnie mi go sprzed nosa- a na prawdę ciężko teraz znaleźć kogoś TAKIEGO Jeśli już, to nie afiszuje się z dziewczynami, nie wiem, chyba nie ma dziewczyny... Chyba kiedyś pytałam, lecz jest tajemniczy.
Nie wiem co robić w tej sytuacji, oczywiście, gdyby była jakaś szansa chciała bym nie przystawać tylko na koleżeństwie jednak nie chcę sie mu narzucać, nie chcę być natrętna. co prawda, często do niego piszę, ale nie za każdym razem kiedy jest "dostępny". Nie wiem co zrobić żeby zainteresować go sobą, chociaż robię co mogę.. Może wy macie jakieś swoje sprawdzone sposoby. no i, zacznijmy od tego, czy on coś moze czuć? czy chce być tylko miły wobec mnie i nic więcej? ....
mysle ze jakby chcial to juz dawno by cos zrobil
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując