2010-10-26, 15:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od niemowlaka aż do roczniaka, teraz kolejny etap-mały rozrabiaka!!! VII/VIII 2
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
A z nowosci - Kuba nauczył sie pytac "co to?". Tak fajnie mu to wychodzi, bo jak cos znajdzie ciekawego i nie wie do czego to sluzy to podbiega z tym do mnie i tak fajnie mowi "cio to?"  Albo jak go wołam to on odzywa sie "cio"  Czasami tak do niego mowiłam, w żartach i on to szybko podłapał. 
|

Cytat:
Napisane przez magi77
Album jest super prezentem  Możesz dołączyć fajną książkę dla Rodziców. My dostaliśmy książkę Leszka Talki o urokach macierzyństwa na wesoło. Przeczytałam i ja i Małż i pokładaliśmy się ze śmiechu.
|
On kiedyś pisał felietony w dodatku do jakiejś gazety (może do Wysokich Obcasów), uwielbiałam je 
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Q matko 
buziaki dla Kuby i przytulaski dla ciebie
Takiej nocy nigdy nie mielismy, nawet sobie nie wyobrazam 
za to w pracy czesto  , ale to nie moje dzieci, wiec tak inaczej do nich podchodze, chociaz tez mi ich zal, ale nie ma juz takiego emocjonalnego zaangazowania.
(...)
Bylismy u fryzjera. 2/3 czasu siedzial ladnie, reszte sie buntowal i mowil "nie nie nie"

|
, no my do tej pory też sobie nie wyobrażaliśmy, ale była bardzo realistyczna 
A Kuba u fryzjera na początku się cieszył, potem chlipał, a na koniec bardzo żałośnie płakał, co najmniej jakby Mu uszy fryzjerka obcinała 
Cytat:
Napisane przez aannuullaa
jestem dobrej myśli
Muszę Martynke pochwalić - zaczyna kojarzyć dźwięki, tzn wydawać je świadomie (wiem że dla was to żadna nowość ale u nas postęp duży  ) potrafi już pokazać jak robi konik, karetka  jak znajdzie śmieć to mówi be i mi go oddaje 
no i moja siostra nauczyła ją hitu  :
-Martynko jak mama opowiada?
-ble ble ble 
(...)
Martynka przez pierwszą noc po porodzie podobno płakała i płakała, położne i pediatra ochrzciły ją "małym dożartuskiem  " byłam przerażona tym, co czeka mnie w domu 
|
, widzisz a Kuba nic 
Pleciesz trzy po trzy znaczy się 
Jak to pierwsze wrażenie może zmylić
.
|
|
|