Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-26, 14:01   #4493
De28
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
C

30% rodzacych tak ma,ze ktg skurczy nie wykaze czasem jak dziecko sie obniza i sie wstawia to wlasnie wywoluje to skurcze,przynajmniej ja tak mialam

Jestem szalona,w czwartek wybieram sie w godzinna podroz samochodem do chorej na raka babciale musze ja zobaczyc i tam jechac,mam nadzieje ze wytrzymam,mala raczej sie nie wykluje w najblizszym tygodniu,bo nie taka jest umowa
My jedziemy w weekend do teciow, ponad godzina drogi.Tez sie juz na takie jazdy nie nadaje.

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość

de,
ogólnie miał jakiś dzień taki, pojechaliśmy do mojej babci on rzucił takim tekstem że każdy na niego oczy zrobił, (wybacz, nie chce mi sie opisywać tej całej sytuacji bo wyjaśnienie zajęło by mi z pół strony ) a potem ząb go bolał, to cała złość świata poszła w moją stronę :/
Nie przejmuj sie, im blizej porodu tym faceci tez sa bardziej rozdraznieni. Moj na szczescie narazie sie nie zlosci ale na kazdy moj grymas na twarzy, oznaczajacy bol czy skurcz reaguje panika ''Wszystko w porzadku?Jedziemy do szpitala?Kasia, co ci jest?????''
Rozsmiesza mnie to

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Aha, już ważę prawie 64kg Czyli już 15kg do przodu, w tym prawie 4 w ciągu ostatniego miesiąca Ciekawe ile do porodu mi przybędzie
No to idziemy leb w leb. U mnie ponad 15 kg, bardziej 16

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora