Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-26, 15:01   #632
Louboutinka
Raczkowanie

Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
zaczynam się martwić i nie wiem w sumie czy słusznie czy też nie;

od 2 dni nie czuję zbytnio żeby mały fikał, wcześniej codziennie o 22 pobrykał kilka minut..no i rano też troszkę, a teraz to nic...
nie wiem czy szaleje jak śpię (bo ostatnio mocny mam sen) czy co
niby tydzien temu na wizycie jak bylam to wszystko grało
ja tez panikowalam kiedy zauwazylam ze maly raz to tak wariuje jakby chcial przez brzuch wyjsc a raz siedzi cicho ze nic nie czuje i mialam od razu czarne mysli tym bardziej ze od poczatku cos sie mi przytrafialo..
wiec odrazu zaatakowalam pytaniami lekarza i powiedzial ze w tych tygdoniach (20te) to tak jest ze raz maly wariuje a raz nie..i ze to normalne ze dopiero po ktoryms tam 30-tym sie zaczyna liczyc ale i tak mi dal tabele bym się przygotwala do liczenia kopniaczków..i pewnie bym się juz tak nie stresowala..
powiedzial ze jak bede sie bala ze cos nie tak to lekko ponaciskac/masowac brzuch a maly powinien mi dac znac.. i faktycznie jak siedzi cicho i chce wiedziec ze jest ok to troche tarmosze moj brzucholek i maly sie odzywa, zauwazylam tez ze jak zjem duzo slodyczy to tez się zaczyna dziarsko ruszac wiec przyjemne z pozytecznym jak dla mnie
Louboutinka jest offline Zgłoś do moderatora