Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-26, 21:37   #162
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

widzę, że był temat mieszkania. my mieszkamy w domu po babci tżta. teściowa moja miała dom po weselu (ona jest prawną właścicielką) przepisać na tżta, ale nagle się okazało że tego nie zrobi. tylko nas zameldowała. i w dalszym ciągu ONA ma najważniejszy głos co do remontów, zmian, itp. ostatnio powiedziałam jej, że zamontuję klucz w bramce, bo ona ma klucz do domu i sobie wchodziła ot tak (przestała, gdy o mały włos nie dostałam przez nią zawału). no i gdy jej tak powiedziałam o tej bramce, to ona na to: "o tak, dobry pomysł, sama miałam wam to zasugerować, PRECIEŻ JA I TAK BĘDĘ BRAMĄ WCHODZIĆ".
także szału nie ma. w tym tygodniu idziemy z nią poważnie porozmawiać, albo dom jest nasz i my o wszystkim decydujemy, albo szukamy czegoś innego. ja jestem indywidualistką i osobą potrzebującą dużo przestrzeni, a ona mi ją zdecydowanie narusza

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Skończyłam pakowanie Po 7h z przerwą na obiad Jestem wykończona i czekam, aż mężulek mi zrobi kolację
gratuluję my jesteśmy miesiąc (SZOK) po ślubie, a ja nadal nie przeniosłam wszystkich swoich rzeczy. tylko jak coś potrzebuję to przynoszę, heh

a co dobrego będziesz jeść? to może i ja mojego męża namówię, żeby mi zrobił kolacyjkę

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora