2006-07-15, 13:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: aseksualna :(
Cytat:
Napisane przez misiak82
Powiedz mu żeby się tak nie starał i nie interesował Tobą w łóżku przez jakiś miesiąc
|
u mnie to raczej by pół roku musiałoby być bo gdybym współżyła raz na miesiąc to był by to stan przeciętny jaki bywa w małżeństwach z moim starzem. Jak to kiedyś skomentował mój sąsiad na podstawie swojego małżeństwa - opowiedział coś takiego: Najpierw jest narzeczeństwo, wtedy para nie współżyje często bo np mieszkają osobno, żadziej się widują, przeciętnie kochają się 3 razy w miesiącu. Potem jest ślub i myślisz że po ślubie to sobie użyjesz, a to tak nie jest bo albo "twoja" ma okres, albo jesteś zmęczony i już na nic siły nie ma, albo się z "nią" przemówisz troche, i tak statystyka nie jest wcale lepsza od tej którą się miało przed ślubem. Oby było raz w tygodniu to już i tak jest dobrze, czasem jest częściej, ale to tylko czasem.
Cytat:
Ćwiczenia fizyczne bardzo korzystnie wpływają na libido
|
Na to to ja niestety mam słomiany zapał niestety, co dzienni obiecuję sobie że zacznę biegać w celu nabrania kondycji, bo figura niczego sobie ale tej lekkości brakuje, ale cóż, nie wytrzymuję dłużej niż 3 dni, albo odkładam na kolejny dzień - jutro na pewno zacznę i tak zaczynam 2 lata już
Cytat:
Może też są inne przyczyny mniejszej ochoty?
|
Mnie seks nudzi 
Cytat:
Napisane przez sunrise
inna sprawa to może to, że kiedy jeszcze byłam dziewicą, to strasznie wyidealizowałam seks, a wyszło, jak wyszło, rozczarowałam się.
|
też tak miałam
|
|
|