2010-10-30, 09:57
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Napisane przez mokra6
Hej! Spać nie mogę  Już po pierwszym śniadaniu jestem.
Mam pytanie: czy Wy śpicie tylko na lewym boku? Ja się staram, ale aż mi noga drętwieje od tego i no musze na plecy sie przekrecic albo na prawy boczek.
I czy w ciąży nie wolno obcinać włosów?? Babcia mi mówiła, że nie, bo się dziecku coś obcina  To zabobon, wiem, ale czy jest inny powód?
Nie mogę się doczekać jutra i poniedziałku- w końcu ruszymy się z domu, tzn. niefajnie, że na cmentarze, ale do rodzinki po tym potem. Powiemy moim drugim dziadkom wreszcie o prawnuczce  i reszcie rodziny, bo mało kto wie 
|
Ja tak jak Lulka w dzień na lewym boku leżę, a w nocy nie daje rady i zazwyczaj się przekręcam, bo na prawym boku i na plecach najlepiej mi się śpi 
Ja nie wierzę w zabobony, już 3 razy ścinałam włosy w ciąży, mam krótkie włosy, tak więc 9 m-cy bez strzyżenia nie dałabym rady 
A ja już dziś byłam na bazarku, zrobiłam zakupki i czas zagonić Męża do odkurzania
A tak w ogóle wczoraj chyba poczułam coś w brzuszku, ale nie wiem czy to była Dzidzia 
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
Lominka Synuś prześliczny Gratulacje dla świeżo upieczonej Mamusi  Zdjęcia super
|
|
|