Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-30, 12:10   #451
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Jestem zalamana, powiedzialam spokojnie do ojca zeby nie wchodzil mi w butach do pokoju to zrobil mi awanture ze nie sprzatam ze on ciagle wszystko robi a NIC NIE ROBI! i w dodatku dostalam po twarzy bede miec siniaka na bank Odechcialo mi sie isc do fryzjera. Poloze sie
NIe ukrywam,że jakbym miała takiego ojca to albo bym się wyprowadziła albo nasłała jakiś koleszków aby mu delikatnie wytłumaczyli,że nie jest Panem i Władca całego świata ani Cibie!!!! Jakby dostał mały oklep to może by trochę zszedł z tonu. Co to za gościu. Nie dość że źle traktuje kobietę, w dodatku w ciąży i i tak nic nie robi w domu prócz bałaganu. Dałabym mu popalić.
Zgadzam się z dziewczynami,że jak dziecko przyjdzie na świat to pewnie bedzoe gorzej. Zwłaszcza,że dziecko nie bedzie patrzyła czy jest dzień czy noc i jak badzie miało potrzebe to bedzie się(przepraszam za zwrot) darło!!! A to na pewno nie bedzie podobało się PANU!!!
to tylko moja opinia.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora