2010-10-30, 12:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr
Cytat:
Napisane przez Anecka
 Jestem zalamana, powiedzialam spokojnie do ojca zeby nie wchodzil mi w butach do pokoju to zrobil mi awanture ze nie sprzatam ze on ciagle wszystko robi  a NIC NIE ROBI! i w dodatku dostalam po twarzy  bede miec siniaka na bank  Odechcialo mi sie isc do fryzjera. Poloze sie
|
NIe ukrywam,że jakbym miała takiego ojca to albo bym się wyprowadziła albo nasłała jakiś koleszków aby mu delikatnie wytłumaczyli,że nie jest Panem i Władca całego świata ani Cibie!!!! Jakby dostał mały oklep to może by trochę zszedł z tonu. Co to za gościu. Nie dość że źle traktuje kobietę, w dodatku w ciąży i i tak nic nie robi w domu prócz bałaganu. Dałabym mu popalić.
Zgadzam się z dziewczynami,że jak dziecko przyjdzie na świat to pewnie bedzoe gorzej. Zwłaszcza,że dziecko nie bedzie patrzyła czy jest dzień czy noc i jak badzie miało potrzebe to bedzie się(przepraszam za zwrot) darło!!! A to na pewno nie bedzie podobało się PANU!!!
to tylko moja opinia.
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4
Odchudzanko
70,2 - Cel I ( 67  ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
|
|
|