Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-30, 13:15   #454
olajka
Zadomowienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Anecka brak mi słów, i przykro że tak Cię potraktował. Nie możesz się denerwowac teraz, a ona na dodatek to olewaco za człowiek nierozumny!

Wczoraj koledzy TŻ-ta dotykali mój brzuch, nie spodziewałam się, że aż tak będą chcieli i dopytywali się dziwnie się czuliśmy i w końcu zakazaliśmy im. Zeżarałam półtora kawała pizzy, a po nim mega Grzegorza

Czy Wy też macie takie pobolewanie w kroczu, jakby Wam się rozchodziły tam mięśnie i kości? Ja znowu czuje, że mogę przenosić poza termin, choć od kilku dni jakieś mnie łapią dziwne objawy no ale zobaczymy.. wczoraj mi koleżanka opowiadała, że jej bratu ciotecznemu urodziła się dzidzia, i też miała ta dziewczyna rodzić naturalnie, a po kroplówce w końcu cesarke zrobili po połowie dnia, bo nie bylo postępu w porodzie.
A druga mi mówiła, że jej koleżanka rodziła niedawno i dziecko za rączkę za mocno wyciagali przy porodzie i teraz coś ma z nią nie tak.. jeeej czy ja chciałam to słyszeć!!! wolałam nie!
Mam ciągle ochotę na słodycze w nocy śpi mi się ciężko, ciągle niewygodnie choć nie upasłam się przecież.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Artystka też bym się wkurzyła, jakby mój tak wywinął Nieodpowiedzialnie rzeczywiście! ;/

Pisałyście o depilacji..ja depilatorkiem jadę nóżki, a pachy i oklice intymne oczywiście maszynką, mam też nakładkę taką golarkę na depilator i tym też jest spoko. Z pedicurem trochę ciężko, ale jakoś sobie radzę choć jestem zawsze po tym zmęczona, a do kosmetyczki jakoś ciągle nie mam czasu, żeby mi zrobiła. Nawet jak stopy kremikiem smaruje to strasznie mnie to potrafi czasem zmęczyć. Lakier z pazurków już mam zmyty do szpitala

My nawet nie jedziemy na groby bo może akcja się jakaś zacząć, a z resztą u mnie jak się jedzie w rodzinie, to też na cmentarz w innej miejscowości, oprócz tego u nas w mieście, a tam to już się stoi przy grobach całą mszę i jak ksiądz wypomina wszystkie dusze, a to schodzi dłuuuugo...

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora