Wtajemniczenie
Przekupka: 104 pkt / 100% pozyt.
|
Jesienny wąteczek u blue...Zapraszam:)
Wątek zamknięty.
Witam serdecznie
zapachy
kolorówka
inne
wymienione
Tym razem do wymiany oferuję:
Zapachy:
dokładka
- Prada Tendre trochę ponad 20 ml/ 30 ml
- Fendi Theorema Esprit d'ete, ok. 35 ml/100ml
- Gucci Envy (zielone) 25ml/50 ml
- Escada Desire Me ok. 27-28 ml,może być mniej, czasami używam, z kartonikiem
Makijaż:
- dokładka - 5-tki Dior'a Iridescent Petal Shine nr 809 (przetestowane, ubytek niewielki, najchętniej wymienię na inne, klasyczne z brązami; jest kartonik, welurek, pacynki), kolory: fiolet, wrzos/lawenda, jasny brąz łososiowy, dwa rozświetlające jasne (z różem), zdjęcie zrobione w sztucznym świetle.
- tusz do rzęs Sephory Advanced Lash Booser, czarny, 7 ml, kupiony na początku października, używałam przez kilka dni;
- Clinique fresh blossom, 02 posy, opakowanie pełnowymiarowe 9 g. minus ubytek ok. 20%-30%; zdjęcie poniżej.
- Kryolan puder transparentny matujący kolor T11, 20 g minus kilka testów; napisy i maska ciut starte od noszenia w kosmetyczce;
Wymienione:
- Calvin Klein Euphoria edt. , ciut ponad 40 ml/50ml, z kartonikiem Małgosia791;
- Desquared2 She Wood, 30 ml minus kilka testów, z kartonikiem; zachwyciły mnie w próbkach, w teście całościowym już nie tak bardzo; nie ma;
- balsam Prada klasyczna, 100ml z ubytkiem testowym (pozostało ok. 95 ml) nie ma;
- Collistar Fondotina Lifting Anti-Eta, kolor 02 Beige Sabbia, ubytek ok. 2 lub 3 ml z 30 ml (do jasnej cery, świetny podkład, ma bardzo dobre recenzje na wizażu, mam go z wymianki, niestety dla mnie okazał się być ciut za jasny i zbyt kryjący );
- Clinique fresh bloom 03 almond blossom (opakowanie pełnowymiarowe z lusterkiem), waga pierwotna 9 g, ubytek ok. 30-40%, jest kartonik lexxie;
- podwójne cienie Clinique Color Surge Eye Shadow Duo
opakowanie pełnowymiarowe, kolor nr 102, beach plum (jasna śliwka i złocisty, jasny beż), przetestowane dwa razy; dostałam w prezencie, ale chyba mi nie pasują, niestety wyrzuciłam kartonik lexxie;
- Kenzo Amour edp. 70 ml nie ma
- Kate Moss Kate edp. (Luxury edition), tester bez korka, 30 ml (ubytek - jeden "psik" testowy) nisia1908
- miniatury perfum:
- Christian Dior Midnight Poison ok. 4,5/5ml;
- Prada Tendre 7 ml, nie testowana;
- odlewka YSL Belle d'Opium, ok. 7 ml (buteleczka z atomizerem), przelałam osobiście z miniaturki o poj. 7,5 ml (proszę nie sugerować się buteleczką, pochodzi z rozlewni, niestety jest to jedyne znane mi miejsce, gdzie mogę kupić szklane atomizerki); perfumy oczywiście są oryginalne , aha. buteleczkę oryginalną zachowuję dla siebie . brumek
- Estee Lauder Pleasures, 17 ml/30 ml dla cashmeree

- trzy miniatury Fendi - Theorema (klasyczna), każda po 5 ml; nie testowane; asia 3000
Edytowane przez blueflower
Czas edycji: 2010-12-14 o 10:52
Powód: uporządkowanie
|