Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-30, 23:07   #549
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Artystka- ja bym sie na tzeta obrazila. I nie pogniewalabym sie, gdybym zaczela rodzic jakby go nie bylo. Potem moglabym mowic:a nie mowilam To niepojete, by cie teraz sama zostawiac. Swojego tzeta tez wyganiam, ale na pare godzin.Choc smutno mi, ze on moze a ja jestem uziemiona. Ale na caly weekend na pewno by nie pojechal.
hmmm na porod dzisiaj sie raczej nie zapowiada,choc pocwiczylam na pilce i cmi mnie w podbrzuszu-mysle ze nic sie nie rozkrecichyba ze w nocy zaleje nowe lozko-moj koszmara obrazona na niego jestem,nie rozmawialam z nim od 14,nie odbieralam telefonow i nic nie odpisalam..przykre to dla mnie ale co zrobic jak czuje sie olana

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
hm... PRAWDOPODOBNIE przed chwilą zobaczyłam czop z prawdziwego zdarzenia- dośc sporo tego, bezbarwna, gęsta, ciągnąca galaretowata masa.
to chyba rzeczywiscie czop