Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ktoś słyszał o nowych roślinnych farbach ''Color&Soin'' ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-31, 11:20   #9
TLU
Zadomowienie

Dot.: Ktoś słyszał o nowych roślinnych farbach ''Color&Soin'' ?

Lisbeth - nie wiem jaki jest utleniacz, na farbach nie jest napisane, a na infolinie nie dzwonilam, ale wiem jak mi mniej wiecej chwytaja odrosty i ta farbe obstawialabym na 6% jesli to cos pomoze.

moniqqq - nie wiem jaki masz problem dziewczyno, ale najwyrazniej jakis masz. Po pierwsze co dokladnie jest bzdura w tym co napisalam, czyli, ze farba zostala stworzona z pewnym rynkiem docelowym w zamysle? Uwazasz, ze gdy firma projektuje jakis produkt, to nie biora pod uwage w swoim planie biznesowym dla kogo taki produkt jest adresowany? Czy napisalam, ze jest to farba tylko dla starszych pan? Zarowno paleta kolorow jak i miejsce dystrybucji wskazuje na jaki rynek producent sie nastawia. Nie wiem czy nie doczytalas tego zdania, gdzie pisze, ze farba jest dla kazdego, kto chce jej uzywac. Gdybym jej nie znala, to taka informacja o produkcie (zminimalizowane dzialanie negatywne na cebulki wlosa) akurat by mi pomogla sie na nia zdecydowac. Po drugie odrobine kultury wypowiedzi. Ten watek nie ma 50 stron, z czego napotkalas moja wypowiedz na stronie 10 i juz nie pamietasz do jakiego nika sie odnosisz. Skoro zadalas sobie tyle trudu, zeby moja wypowiedz przeczytac, a nick tkwi nadal na stronie przed twoimi oczyma, to chyba mozez sie do niego odniesc. No chyba, ze pamiec slabiutka, dalej niz 2 wypowiedzi w tyl nie siega.
TLU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując