2010-10-31, 12:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Cytat:
Napisane przez Karolcja05
hej. Jakoś nie moge zrezygnowac z wizażu i "was"  A wczoraj z Tż była największa kłotnia od początku związku. Powiedzielismy sobie bardzo wiele niepotrzebnych słów! I nie odzywamy się. kurde zostało miesiąć i kawałek do ślubu a my mega pokłoceni . Nie wiem co to będzie,bo jemu ciężko przychodzi "przepraszam" a ja nie czuje się ,żebym to ja miała przerwać tą cisze. Wczoraj byłam rozstrzęsiona starsznie  Nie chce zrezygnować ze staranek ,ale po tym wszytski cieżko będzie  ehh .To jest chore
|
Ja z moim mezem jeszcze dzien przed slubem toczylismy walki nie martw sie, dogadacie sie. Nerwy i stres robia swoja, na Wasza niekorzysc. Musicie porozmawiac, obojetnie kto powinien przeprosic, jestescie razem i musicie kominukowac, inaczej wszystko sie rozsypie....
Cytat:
Napisane przez Pepus
Cześć Laseczki!
Emigra paznokcie poszły pod gilotynkę, bo stwierdziłam że nie da się nic z nim zrobić w warunkach domowych przez podpiłowanie. Wystarczy, że zahaczę o jakąś nitkę w swetrze czy czymkolwiek i pęknie mi do krwi.
Idę szykowac maseczkę na włosy a potem muszę ogarnąć się w końcu.
|
Pewnie szybko Ci odrosna dlugie, piln uj teraz zeby byly rowno opilowane i nie haczyly nigdzie
My od rana znowu Lost ogladalismy, maz powiedzial ze ma na dzisiaj dosyc i wygonil mnie z sypialni to teraz bede nadrabiac Vampire Diaries chyba jestem seriomaniaczka ....
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
|
|
|