Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann- część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-31, 15:19   #377
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Colossal kosztuje około 23-27zł, zależy gdzie będziesz kupować i czy będzie w promocji.
Ja go mam (wersję 100% black) i jednak nie polecam. Kiedy już trochę się zużyje i podeschnie okropnie się osypuje (jak chyba wszystkie tusze tej firmy). Poza tym jeśli chcesz by tusz pogrubiający choć trochę Ci je przy tym wydłużył to nie licz na to, nie zyskasz na długości ani milimetra. Pogrubia rzęsy ładnie ale przy tym je obciąża i pod koniec dnia są one oklapnięte. Najgorszy minus tego tuszu to jego trwałość — wystarczy 1 łza i tusz się rozmazuje, moja koleżanka też go ma, a ma bardzo długie rzęsy i w ciągu dnia tusz odbija jej się na powiekach. Obie jesteśmy zgodne, że jest kiepski. Ja używam go jako 2 warstwy na inny tusz wydłużający i tak sprawdza się najlepiej ale i tak odradzam.
Mam wersję czarną i u siebie nie widzę właśnie ani pogrubienia ani wydłużenia, jedynie parę splątanych rzęs. Racja- osypuje się. Ale miałam nadzieję, że może wersja brązowa jest troszkę inna. Z braku laku i kit dobry

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora