2010-10-31, 20:43
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
jamaica, wiem, co czułaś
Jutro jedziemy do szpitala z tą gulą na pisi. Trzymajcie kciuki. Mam przeczucie, że będzie operacja
Luizka też padła dzisiaj wcześniej.
|
MUSI być dobrze 
Cytat:
Napisane przez ona1981
Silpe pewnie to ząbki, ale wartop to sprawdzić. Mój Szymon wprawdzie jeszcze nie ma ząbków, ale ten starszy jak ząbkował to połowe mniej jadł, zwłaszcza mleka nie mógł pić.
Bydgoszczanka za Luizkę
Dziewczyny co to za kaszki Holle ? Ja myślałam, że wszytskie kaszki mają cukier, dlatego kleik ryżowy kupuję. Niby nic strasznego w cuksze ale wkurzające, że tyle tego walą do produktów dla dzieci. Przykladowo norweskie kaszki w ogóle cukru nie mają, tam jest cukier zakazany w produktach dla małych dzieci...
Wklejam fotę- Szymon jesiennie
|
Świetna fotka
Kropko, niestety jest cukier. Ale póki mała je tak maleńko, mam to w nosie, i tak nie daję tego jako kaszki łyżeczką, tylko jako zagęszczenie mleka, czyli jakieś 1/3 dawki. Trudno. A we wtorek może do rossmanna mi się uda dotrzeć, to kupię sinlac i tę kaszkę hippa? bobovity? tę ziarnową po 6 miesiącu, mała ma 5,5, przeżyje to jakoś.
Nie wprowadziłam glutenu jeszcze - chciałam biszkopcik, ale duupa, mleko jest a tu zaraz żółtko trzeba, kurde. Muszę w tym tygodniu z glutenem zawalczyć.
A któraś rybkę już podawała? Ja nie wiem, co zrobić, bo słoikowa tylko z marchwią jest, no to muszę kupić i ugotować, ale jaką?
Mam jeszcze 29 dni macierzyńskiego A potem do pracy, fajnie
|
|
|