Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann- część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-31, 20:44   #416
Ciemnooka_
Raczkowanie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Przedstawiłam swoja opinię, po prostu u mnie ten tusz się nie sprawdza, ale wiadomo, że każda ma inne rzęsy i inne wymagania, co do tuszu. Ten sam tusz jednej przypasuje, a drugiej napsuje krwi... Mi akurat wybitnie nie leży ten z zagiętą szczoteczką w przeciwieństwie do tego z prostą... I nie chodzi o samą szczoteczkę a również o tusz... Wydaje mi się, że jakościowo ten z zagiętą jest inny od tego z prostą. Piszę to na podstawie swojego doświadczenia. Próbowałam malować się tym tuszem curved brush używając innej szczoteczki (prostej, sprawdzonej, którą lubię), a efekt był tak samo kiepski jak wtedy gdy malowałam się tą zagiętą (i od razu dodam, że nie chodzi o to, że nie lubię zagiętych szczoteczek i jestem do nich uprzedzona, nie, tak nie jest, lubię i zagięte, ale akurat ta mi nie odpowiada ). Może trafiłam na złą partię? Nie wiem, ale wiem, że tego tuszu więcej nie kupię
A moje rzęsy są same w sobie dość grube, może nieszczególnie gęste, długością nie grzeszą, ale nie są też krótkie - końce są bardzo jasne i jak nie mam pomalowanych rzęs to prawie ich nie widać :/

Oczywiście najlepiej wypróbować tusz "naocznie" a nie sugerować się opiniami... ile osób tyle zdań.
Ja miałam oba i z obu byłam zadowolona, może faktycznie zła partia czy coś, ale faktem jest, że każdy ma inne rzęsy (ja np. mam krótkie, grube i gęste i może to ma też znaczenie).
Zgadzam się ile osób tyle opinii i najlepiej wypróbować właśnie na sobie, każdemu będzie pasowało coś innego. Gdybyśmy były jednakowe byłoby nudno na świecie.

Kobiety mają wiele wad, mężczyźni tylko dwie - wszystko co robią i mówią, robią i mówią źle...

Ciemnooka_ jest offline Zgłoś do moderatora