2010-11-01, 07:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Cytat:
Napisane przez Scio
Na razie nie chcę zapeszać, ale jak się okaże, że wszystko jest w porządku to naprawdę będziemy z M. farciarzami, że nam się udało za pierwszym razem 
|
Cytat:
Napisane przez bella7
Hej
mnie się udało przy pierwszym monitoringu. Mój mąż nie może uwierzyć. Boże ale głodna jestem. Uciekam 
|
Dziewczyki miałyście problemy z zajściem i teraz juz może być tylko lepiej. Koniec i teraz może byc tylko dobra passa 
Dzień dobry wszystkim 
Idę czytać co naskrobałyście od wczoraj. Spać mi się chcę Chyba dokończę jedzenie i pójde jeszcze dospać 
---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------
Cytat:
Napisane przez marlenka0505
a ja Wam się pochwalę skokiem rozwojowym Wojtuni. Skubaniec jeszcze nie ma 3 miesięcy a już dźwiga się do siedzenia, i wczoraj pierwszy raz przeturlał się z leżenia na brzuszku na plecki 
|
Ale Wojtuś szaleje. Teraz z dnia na dzień będzie pokazywał coś nowego. Musi to być fajne.
Cytat:
Napisane przez Scio
Dzięki dziewczyny.
Marlenko chyba pomału dociera 
|
Do mnie tez bardzo powoli docierało Do tej pory jeszcze nie jestem w stanie pomyśleć o sobie jako matce. Może jak juz go będe miała na porodówce to do mnie dotrze.
Cytat:
Napisane przez Montii
Mnie też bolało i kuło, ale przestało bardzo szybko, mdłości minęły,wrażliwość piersi itp itd i to nie musi oznaczać najgorszego każda ciąża jest inna, może boleć, może i nie
miłego wieczorku 
|
A dokładnie. Ja nie wiem co te wszystkie objawy oznaczają. Nie miałam nic. Nawet podbrzusze mnie nie bolało jakoś bardzo.Jedynie piersi i węch mi dały popalić ;D
Cytat:
Napisane przez bella7
dziewczynki jaki macie śluz(pytanie do ciężarnych) bo ja nie pamiętam jaki miałam.
|
Ja miałam taki jak na @ I przez to myslałam,że @ przylezie. A tu takie było zaskoczenie.
Cytat:
Napisane przez marlenka0505
hehe to teraz będziecie miały za swoje  mdłości, senność, wieczne zmęczenie... a potem ciężkość, puchnięcie nóg... no a na koniec mega prezent i obolałe sutki... nieprzespane noce... i tak do starości można wymieniać dzieciaczkowe troski 
|
Dokładnie same tego wszystkiego chciałyśmy Ale mam nadzieję,że kiedyś nam się to odpłaci 
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Basima
Hej laseczki ja tylko na chwilę , bo śpiaca jestem i zaraz pod prysznic idę .Laski nie mam okresu , poczekam jeszcze do jutra i we wtorek TŻ kazałam kupic test tak wiec w srode jak nie dostane okresu będe testowała
Lisku cieszę sie ,że wszystko oki z małym co do bólu ja też miałam i po 2 tyg urodziłam.
|
Basimka były by jaja jaky sięokazało,żeś kotna 
Ale trzymam kciuki WYJĄTKOWO,żeby @ przylazła. Do czego to doszło. Takie życzenia na takimm wątku 
Cytat:
Napisane przez aa2
juz jestem 
ja jak zwykle po nocach he he:0
w dzień siedzialam z tż i byli znajomi na kawce 
własnie grałam z mężem w pleya  i znokałtoweałam go w boksie -cudne uczucie he he
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------
Basimka własnie przeczytałam że @ brak  za co mam tryzmac kciuki za przyjście@ czy za pozytywny test? 
|
JA zaspypiam teraz bardzo szybko A nie miałam tych problemów 
---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------
Ide jeszcze troszeczkę dospać Postaram się wejść później
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4
Odchudzanko
70,2 - Cel I ( 67  ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
|
|
|