Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polish Next Top Model ..? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-01, 11:57   #2103
peppies
Raczkowanie

Wink Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)

Hej dziewczyny

Moim skromnym zdaniem, największe szanse ma KASIA. Ma typową urodę modelki , pozatym zna się na rzeczy co widać było w zadaniu z wizytówkami.

Według mnie Paulina Papierska jest przez wiele dziewczyn uwielbiana...pytam się jak to mozliwe??
Kochane po pierwsze:
1. Zakłamana i obłudna: ciągle mówi , ze jest niesmiała a na parkiecie wywijała ładnie... wydaje mi się że ona się po prostu tłumaczy się tym gdy jej coś nie wychodzi
2.Zakłamana i dwulicowa: mówi wszystkim w około że tatus na kolei pracuje, ze ona nie ma nawet na ciuchy itd, a tu proszę papieroski pali!! nie ma kasy na ciuchy a na papieroski to juz ma:/ nie lubie takich ludzi !!
3. Pusta: ludzie mamy XXI wiek!! jak mozna nie znać angielskiego!! chociaż podstaw!! anja rubik pytała pauliny dwa razy: "na pewno nie znasz angielskiego?" "nawet troszeczke?" a ona pokiwała głową jak jakaś idiotka...

Weronika zazdrosci wydaje mi się Kasi, bo wszystko jej się udawało ostatnio, czego nie może powiedzieć o sobie sama weronika, chce zmanipulować innych zeby patrzyli przez jej pryzmat;/

Według mnie to właśnie Paulina dąży po trupach do celu a nie Kasia. Jezeli faktycznie finał będzie odbywał się za pomocą smsów, na pewno wyslę na Kasię nie jednego smsa.

Pozdrawiam

Edytowane przez peppies
Czas edycji: 2010-11-01 o 11:58
peppies jest offline Zgłoś do moderatora