2010-11-01, 17:09
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
Cytat:
Napisane przez Blondie993
też chce dłuugie włoski :< i do tego zdrowe mmm... aktualnie mam do ramion, pocieniowane plus grzywka na prosto. to wynik mojej ostatniej wizyty u fryzjera. jednak przy takim ścięciu musiałam trochę podprostować moje włoski. więc się wysuszyły (pomimo używania biosilku oraz mleczka termoochronnego)  więc koniec, odstawiam prostownicę w kąt i pozwalam im rosnąć. tylko że te popalone końcówki wypadałoby i tak w końcu ściąć... aah syzyfowa praca 
|
biosilk ma alkohol w składzie, i on też mogł się przyczynić do wysuszenia włosów .. wiem po sobie mi zrobił jakąś masakre z końcówkami ..
Cytat:
Napisane przez Agnieszka12o1
Ja lykam jakis cynk ale nie pamietam nazwy jest na wszystko  hehe
tą maske elseve total repair tez mam <ona jest chyba taka czerwona no nie  ? >
Ale chyba zdecydowanie bardziej od niej wole odzywke hairx nutri repair chyba nie pamietam dokladnie  Taka zolta 
mam zamiar kupic kiedys maske dolce latte , uzywa jej ktos moze ? 
|
czerwona to color vive, total repair jest biało - czerwona 
chodzi ci o tą maskę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-mlecznymi.htm ja ją mam , tak się składa że własnie siedzę z nią na włosach mam co do niej mieszane uczucia , jak dla mnie całkiem przeciętna . Na kwc ma dobre opinie, ale moje włosy ogólnie są dość dziwne więc może tobie akurat przypasuje. Mi np nie podchodzą maski mleczne, miałam kallosa i był beznadziejny , a dla innych z kolei jest wspaniały . Mam również z tej seri dolce planceta (zielona) ale jedyne co mogę o niej powiedzieć- całkowita porażka . Włosy suche, matowe, nieprzyjemne w dotyku .. nie polecam
|