2010-11-02, 12:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr
Cytat:
Napisane przez Ishka
A my właśnie wróciliśmy od lekarza z Tomusiem...niestety jest chory ;/ narazie dostał syrop prawoślazowy i wit c w kropelkach wode morska do czyszczenia noska i w czwartek mamy sie pokazać jeśli nie bedzie poprawy to pewnie beda zastrzyki....aż strach pomyśleć gdzie w taka małą dupkę kłuć 
|
zdrówka Tomusiowi życzę 
Cytat:
Napisane przez andziat
eeee tam nie przesadzaj, wklejaj, ja też przecież wcześniej wklejałam zdjęcia ze swojego aparatu i w lustrze  wiadomo, że aparat, oświetlenie i ręka fotografa robi swoje, ale mnie też nie stać na sesję z prawdziwego zdarzenia dlatego jak sie dowiedziałam o tej dziewczynie to byłam zachwycona, że tak mi się trafiło 
|
nam własnie brakuje dobrego oświetlenia i jakiejś "gołej" ściany
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
ja je przegapilam i brakło już  a te zyrafki mi sie bardzo podobaly tym bardziej ze na lozeczku mamy zyrafke i by pasowało  a duze te zyrafki byly???
|
żyrafki są 2, jedna ma mniej niż 50 cm, a drugo więcej niż 30 cm (nie chciało mi się mierzyć dokładnie ) plus do tego kwiatki, motylki 
Cytat:
Napisane przez sereniti
HEJ DZIEWCZYNY nie mam na razie czasu Was nadrobic, dzięki za miłe słowa
przekazuję fotkę mojego synusia - opis porodu później - i cc wcale nie jest takie złe!!!
|
o proszę, a któż to się pojawił Fajnie, że dochodzisz do siebie i czekamy na opis a synuś to słodziak
|
|