2010-11-02, 13:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję coś w stylu versace bright cristal, pomożecie??
Cytat:
Napisane przez malami_89
hej. na wstępie zaznaczę, że w tym temacie kompletnie się nie orientuję. w zeszłym roku na imieniny mojej mamy jakimś cudem w ręce wpadła mi woda versace  w tym roku również chciałabym sprawić jej przyjemność <wiem że czeka na jakąś niespodziankę  >a nie chciałabym kupować tego samego  , może możecie mi coś w tym stylu doradzić. wiem że moja mama nie za bardzo przepada za bardzo słodkimi wodami. Acha i żeby cena mnie nie powaliła tak do 120pln. pomożecie??? 
|
Hej! Ja mojej mamie na urodziny kupuję w tym roku właśnie Versace Bright Crystal, bo ostatnio zakochała się w tym zapachu, też nie przepada za słodkimi i ciężkimi zapachami, woli delikatne, kwiatowe wody. Polecam Ci Halloween Water Lilly, chociaż nie jest podobna do Bright Crystal, ale moja mama ją uwielbia, więc może i Twojej się spodoba, bo widać mają podobne gusta Halloween Water Lilly to delikatny, kwiatowy zapach, bardzo wyczuwalna jest właśnie lilia, jest trwały i niedrogi. W perfumeriach internetowych możesz kupić 100ml za 99zł
|