Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-02, 14:40   #1471
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej

Jok3r, lepiej się już czujesz? Twój synek może być niemały ale w sumie bez różnicy, i tak go wyciągną Pokaż potem wózek, ciekawa jestem tego połączenia

Trzyrazyi, gratuluję córeczki

Gosiawolna, witaj

87czarna, gratuluję córeczki, a jednak

Ego, duży już brzuszek A lekarz to chyba jasnowidz

Wikakika, fajnie wyglądacie

Ciastko, witaj

Olusia, zgrabny brzusio

Niutka, to fakt, najistotniejszy przy porodzie jest obwód główki, reszta się wyśliznie No i zdarzają się jeszcze dzieci z szerokimi barkami.

Montii, to że masz stare rozstępy wcale nie musi oznaczać nowych. Ja mam dużo z okresu dojrzewania a w pierwszej ciąży nie wyskoczył mi ani jeden. Fakt że nie przytyłam nawet 10kg i miałam nieduży brzuch. Wiadomo że im więcej kilogramów dojdzie i im brzuch większy tym większe prawdopodobieństwo rozstępów, i to z reguły niemałych.

Eirene, fajny brzusio
Czuje sie na pewno lepiej niz np wczoraj, ale i tak te objawy sa bardzo uciazliwe. Zaraz ide do lekarza o zobaczymy co mi powie.

Maly zapowiada sie na kolosa, bo juz na kazdym usg mi mowia, ze mam sie spodziewac co najmniej 4kg. Dobrze, ze mam cc jak w banku, bo chyba by mnie rozerwalo

Wozka tez jestem ciekawa. Czekam na odp z Tako.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora