Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 16:44   #1490
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
to ja też 16 i 4 dni
no proszę

ego_ego dziękuję

Cytat:
Napisane przez ChiQuitA89 Pokaż wiadomość
Patrzę na Wasze brzuchy i dochodzę do wniosku, że znakomita większość z Was w ogóle nie wygląda jakby była w ciąży. Jako dowód dołączam zdjęcia swojego z końca 18 tyg Zaznaczam, że przed ciążą nie miałam nadwagi, a brzuch był płaski. Nosiłam rozmiar 38. Od 10 tyg noszę spodnie ciążowe Zrobiłam zakupy w sobotę w KappAhlu, nie miają niby działu dla ciężaróweczek, ale za to kolekcja którą właśnie mają na przecenie ma takie kroje (bluzki i sukienki), że wyszłam z zawrotną ilością 10 sztuk prześlicznych kobiecych wdzianek w torbie TŻ gdy je zobaczył, kazał mi urządzić sesję mody pokazując się we wszystkim co zakupiłam. Wzroku rozmaślikanego oderwać nie mógł I kupiłam koszuleczkę dla Dziecięcia w rozmiarze 62, za całe 6,90zł Polecam
o jak fajnie brzusio fajny ja teraz wieczorem też mam duży ale nisko osadzony jakoś a rano taki jakiś nieciążowy hehe

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
ego ego za te z poprzedniego tygodnia bo dzisiaj mi dopiero kaska na konto wpłynęła już nic nie zamawiam
A w czwartek pójdę do lumpka tam tanioszka

hehe no i zaś zakupy

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora