Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-02, 20:02   #4847
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hejka

Za mną intensywny weekend. Zaliczyliśmy cmentarze w Żywcu, weekend u rodzinki, cmentarz w Raciborzu u moich rodziców, w niedziele wróciliśmy o 21 Wczoraj cmentarz u nas w Opolu, szybki obiadek i imprezka urodzinowa u chrześniaka R.. W ogóle nic nie odpoczęłam. No i oczywiście wiadomo jak po takim okresie - trochę w zadumę popadłam. I masz rację Dagunia - komercjalizacja tego okresu przechodzi ludzkie pojęcie. Najbardziej mnie rozbroiła moja ciotka. Opiekuje się grobem pradziadków. I w tym roku wymyśliła sobie wszystko na grobie na biało tzn kwiatki, znicze i inne dekoracje. No i ja w sobotę zapaliłam 2 duże czerwone znicze. W nierdziele po kościele poszłam znów i wiecie że tych zniczy już nie było bo podobno ciotka je ściągła ? nie pasowały jej do wystroju

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No w poniedziałek lecimy
anusiak nie chciałabym być Twoją siostrą
No i poleciała .....
E tam - bycie moją siostrą nie jest takie złe
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Właśnie gotuję eksperymentalnie zupkę cebulową!

Aaaaaaaaaaaaaaaaa i wiadomość numer 1!
Właśnie wyciągałąm pranie z pralki (puszczałam pościel i bieliznę) i naturalnie zapomniałam, że tej pościeli jeszcze nie prałam
Nie muszę mówić, że prześcieradło i... białe majty Ł. zostały zafarbowane na ... różowo
mmmm...uwielbiam zupkę cebulową w zeszłym tyg. robiłam.
Nieźle urządziłaś bieliznę męża
Nie nerwuj się Myszko
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Melduje, że umowa podpisana
gratuluję jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Piszę do Was bo żyję. Gdy szlismy z mężem do kościoła jakiś facet by mnie na pasach rozjechał- miałam szczescie ze uskoczyłam i pociągnełam Kama. Wariat jakiś ale poczułam podmuch na sobie. Grrr
Oj, masakra
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
W sobotę byłam u gina i wyniki mam bardzo dobre jednak jeszcze trochę muszę table pobrać..a jutro jadę na cytologię lub kolposkopię

Poradźcie mi laski czy ten beżowy czy szary Bardziej podoba mi sie beżowa ale więcej rzeczy mam szarych
super, że z badaniami ok
ja bym z miejsca brała szarą
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
aaa jakbyscie chcialy podejrzec to przypomne linka bo nie mam sily szukac po kompie fotek domu (w sypialni narzuta do wymiany bo sypialnia ogolnie ma byc w fiolecie-a ta co jest tylko tymczasowo)
www.kasiapawel.mojabudowa .pl
ślicznie się już domek prezentuje zazdroszczę takiego dużego stołu, kuchnia boska

Aaaaaa...... kupiłam botki w sobotę Fioletowe, boskie tylko zaniosłam je od razu do szewca żeby mi przykleił dodatkowe podeszwy (jak to się fachowo nazywa bo zapomniałam ?) bo te są skórzane i szybko się ścierają.
Fotki jutro

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-11-02 o 20:04
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora