Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-02, 21:07   #441
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
spacerowka czy gondola??

nie dziwie ci sie a moze przez kilka dni z rzedu probujcie z ta dynia skoro nic mu po niej nie bylo np przez tydzien wydaje mi sie ze banan jako owoc tez jest delikatny
moj mlody tez przez sen ladnie je (choc dzisiaj w nocy wypil dwa razy po 40ml) trzymam kciuki za pozytywna nocke i dluzsze spanie rano Misiek daj pospac rodzica chociaz do 6!!!!

a wlansie dzisiaj o was myslalam i jakos tak mi przyszlo do glowy ze Misiu niebawem bedzie mial 4mc wiec ze moze problemy brzuszkowe sie ureguluja Misiu duzy buziak od wizazowej ciotki Kaski i wirtualnego
gondola. glupek ze mnie
dziekujemy przekaze miskowi w myslach bo spiocha
ja narazie nie daje mu wcale owockow bo ze wzgledu na te jego brzuszkowe problemy nie chce za duzo na raz. najpierw chce warzywka przetestowac

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
aaa i zrobilam dzis test i wyszedl negatywny, ale przy Majce tez mi wychodzil negatywny i jak zaplodnienie bylo miedzy 18-21 pazdziernika to test 8,9 listopada wychodzil tez nie do konca, bo na 5 testow tylko 2 wyszly i to takie bledziutkie kreseczki i szczerze troche bylam zawiedziona z jednej strony a zdrugiej poczulam lekka ulge
czyli nadal pewnosci brak

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

wklejam na życzenie kilka zdjęć chociaż nie mam ich za dużo jakos czasu brak a i na dwóch ostatnich to w kuchni , jeszcze mebli nie mamy dlatego tak wszystko stoi wszędzie i taki rozpiździec
Załącznik 3508191

Załącznik 3508192

Załącznik 3508193

Załącznik 3508194
ach te jej oczeta slicznotka

misiek bardzo dziekuje ciociom za zyczenia
uciekam obejzec do konca usta usta i spadamy spac. dobrej nocki
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora