zmiany, zmiany, zmiany w KWC
Dużo się pozmieniało dziś w KWC, miedzy innymi nietrafne (moim zdaniem) jest zmienianie "czy kupisz ponownie" na "czy polecasz przyjaciółce" czy jakoś tak. Co pasuje nam, nie zawsze będzie pasować innym, np. perfumy - mi się podobają, choć reszta może zatykać nos . więc ja kupię ponownie, ale innym nie zaproponuję, nie polecę, nie zareklamuję.
Ale najsłodszy jest dopisek pod awatarem - mój typ urody. Na kota "w realu" nie wyglądam i nie chciałabym, żeby ktoś np przy mojej recenzji farby do włosów sugerował się kolorem mojego kociego futerka (aż taka blond nie jestem ). Chyba, że Wizaż zmieni swoje zasady na wzór Joe Monstera, gdzie w awatarze można mieć wyłącznie swoją podobiznę (wolałabym, żeby się tak nie stało ).
Ogólnie nowy układ w ogóle mi się nie podoba - przeglądając ostatnią setkę trzeba się namachać głową od produktu do oceny, wcześniej było to do ogarnięcia jednym rzutem oka.
To tyle marudzenia.
Czas edycji: 2010-11-03 o 16:10
|