skóra głowy swędzi
czy któraś z was miała taki problem że drugiego dnia po umyciu włosów skóra swędziała i trzeba się było po głowei podrapać zeby zniwelować ten dyskomfort? dodam jeszcze że przy tym wypadaja mi włosy no i jak sie tak troche podrapie to na paznokciach zostaja mi takie białe małe kropeczki ale nie suche tylko zlepione. co to moze być??kiedys próbowałam przestać drapać się po głowei ale to jest silniejsze ode mnie. Czasami też w sytuacjiach stresowych tak robie. MOże mnie ta głowa tak naprawde nie swedzi tylko mi sie tak wydaje. A do dermatologa nie chce isć bo nie znam dobrego w warszawie a tak naprawde im nie ufam bo juz słyszałam nie raz że po ich specyfikach to włosy jeszcze bardzieh wypadaja. Na początku ich kondycja sie poprawia ale gdy tylko odłoży sie te koszttowne mazidla wypadają jeszcze bardziej. O teraz np. cos mnie na głowie zaszczypało( tak jakby cos pękało :P) no i reakcja natychmiastowa. martwei sie też bo może to głupie ale kiedys moje czoło było na 3 palce a teraz jest na 4 i kawałek. :/ dodam też że właśnie na lini pomiedzy włosami a czołem czasami mi sie robia pryszcze albo też minimalnie ale we włosach no a potem jak one znikaja to tam włosów nie ma, albo jestem juz przewrazliwiona. :/ doradźcie cos. prosze. a i dodam zę uzywam teraz juz tak od trzech lat łagodnych szamponów ziołowych albo obecnie bambiono dla dzieci. :P
|