Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-03, 20:24   #1305
VictoriaK
Raczkowanie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
VictoriaK, ja też lubię pobieranie krwi Zawsze patrzę z upodobaniem jak mi pobierają i w ogóle lubię igły Jakbym nie była tym kim jestem, to może byłabym pielęgniarką
brrrr, na sam dźwięk "IGŁA" mam mdłości i gule w gardle

Natomiast z moich prywatnych dolegliwości to puchną mi dziąsła o kilku dni i nie mam jak jeść ;( Płatki 3h w mleku namaczałam, żeby były wystarczająco dziamdziate i się nie wbijały w jamie ustnej.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

A mam do Was takie pytanko: czy Wy też uważacie, że pokazywanie się z noworodkiem w pozycjach dość intymnych (twarz matki, biust matki, i ssanie piersi) na filmiku na Youtube jest ... z leksza perwersyjne / zbytni ekshibicjonizm? Bo nie umiem sobie wyobrazić powodu umieszczania takich prywatnych obrazów ku uciesze publiczności. Często gęsto z podpisem z nazwiska ;/