Dot.: dretwienie rak
Hej wszystkim!!!!
U mnie wczoraj bylo trochę lepiej. Nadal mi wszystko drętwiało, ale w znacznie mniejszym stopniu i w ogóle mnie nic nie bolało. Może dlatego, że miałam wolne...Dziś powrót do pracy a od dziś amm prawdziwy maraton przez trzy miesiące: pracuję 7 dni w tyg(dwa w innej pracy), a muszę jeszcze znaleźć czas na basen, chłopaka, znajomych, relaks...
Dziś idę odebrać wyniki badań, pewnie nic nie wykażą. Najbardziej jestem ciekawa tych przeciwciał antyjądrowych(badaie tocznia chyba) i wit b12.
Camelko, cieszę się, że masz urlop....odpoczniesz trochę, choć niestety będziesz też miała więcej czasu na myśllenie...Nemezjo, to, że Ci drętwieje kilka dni, jeszcze nic nie znaczy, mi drętwieje od 7 miechów i to też nic jeszcze nie znaczy. Też mam skoliozę i zniesienie lordozy...Już za 6 tygodni zbadam się, ięc strasznie się cieszę. Tak jak Mary będę miała rezonans, ale całego kręgosłupa. Nemezjo, nie martw się jeszcze. Ja też po przebudzeniu mm coś zdrętwiałego, dziś np nogę, ale zwykle jest to ręka. Acha!Jeszcze jedno, zauważyłam, że jak śpię na miękkim podłożu(tak jak dziś na kołdrze, bo było gorąco) to budzę się mniej zdrętwiała. Mój materac jest twardy jak skała...Pozdrawiam mocno
|