2010-11-03, 22:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie
Cytat:
Napisane przez emila28101987
marsylia, czy te olejki rzeczywiście działają tak na skóre i włosy tak jak są opisane? bo nabieram chęci, aby ich wypróbować
a mi dzisiaj wyskoczyła na piersiach i brzuchu jakaś wysypka  i nie wiem co to jest, bo wcześniej nie miałam nic takiego, a w ostatnim czasie proszku do prania nie zmieniałam, nie zjadłam nic innego niż dotychaczas..  a to takie drobne krosteczki lekko swędzące i pełno ich, jedna przy drugiej, a po kąpieli zrobiły się mocno czerwone  nie wiem czy wybrać się do lekarza czy poczekać jeszcze jutro i zobaczyć co dalej z tym.. bo nawet nie wiem do jakiego lekarza się pójść, czy rodzinny mi coś na to pomoże czy do dermatologa - ale do dermatologa to u mnie w mieście nie dostane się tak od razu..  może któraś z Was miała coś podobnego i coś mi doradzi 
|
miala, miala (jak sie pozniej okazalo od nowego mydla) - mi lekarz kazal lykac 3xdziennie wapno i po 2 dniach przeszlo 
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
ja też na niczym nie mogę się skoncentrować i chyba mam postępującą sklerozę.
Hej, a nie wiecie może czy ciąża może mieć jakiś wpływ na wzrok?
bo od jakiegoś czasu gorzej widzę (chyba,że to do przesiadywania na forum  )
ja większość owoców i warzyw kupuje na targowisku, które znajduje się 3 minuty drogi od mojego bloku. W sumie dwa bloki dalej, ale i tak podjeżdżam samochodem 
Przed chwilą dostałam trzy pączki, trzy gniazdka i trzy kawałki jakichś tortów....
Zemdliło mnie.... 
|
Moze miec, bo mi doktorek kazal zbadac wzrok na poczatku i pod koniec ciazy
|