Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-04, 12:46   #1421
kularek
Zadomowienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

witajcie

Ranka, M25, Sylwia i jeszcze któraś dziewczyna
(niepamiętam-przepraszam-nadrabiam z kilku dni ) gratuluję !!! super, że macie już swoje piękne kruszynki przy sobie i zazdroszczę Wam troszkę, że już po wszystkim

wiolkaslonko zaMajeczkę
szke lepiej ...

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
mam wrażenie że mam coraz więcej rozstępów
ja też mam strasznie dużo aż nie mogę na siebie patrzeć :/ (a dołu brzucha dobrze, że nie widzę bo normalnie masakra)

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
A ja szukam jakiegoś wzoru wypowiedzenia umowy z cyfrowym polsatem-umowa już mi się kończy i mam ich dość ale na pewno jeszcze z 3 albo 4 miesiące będą to przeciągać... No i wklejam wam co znalazłam-normalnie popłakałam się ze śmiechu i 5 min nie mogłam się uspokoić...:hahah a:
Mallinka ja też mam ten problem -najpierw musiałam aktualizować dane (zmiana nazwiska na męża) a teraz muszę wysłać im wypowiedzenie i też szukałam jakiegoś wzoru ale nie mogłam znaleźć -wiem tylko, że nie wystarczy wysłać poleconym -musi to być polecony z potwierdzeniem odbioru a potem za jakiś czas i tak lepiej tam zadzwonić i zapytać czy na pewno dostali wypowiedzenie i od którego dnia konkretnie umowa przestaje obowiązywać
(to co wkleiłaś też znalazłam i się uśmiałam )

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
......Dziewczyny mam pytanie... wg lekarza prowadzącego termin mam na 8.11 (dla mnie to niemozliwe).. no i dal mi l4 do 10.11. Powiedzial, ze jesli nie urodze do 10, to mam sie do niego zglosci dopiero 15 (bo do 14 go nie bedzie). No i pytanie: skad mam wziac l4 od 11 do 15???? Tzn bo nie wiem czy dostane l4 czy juz macierzynski? Jak to wygląda???
Nie mowil nic zeym do szpitala sie zglosila po tym 8.11.. tylko 15 do niego i on da mi skierowanie do spzitala na wyznaczenie nowego terminu porodu
Anecka ja nie znam się za bardzo ale gdybym miała termin porodu na jakiś dzień i nic by się nie działo to pojechałabym do szpitala, żeby mnie zbadali i powiedzieli co i jak -wtedy napewno byłabym spokojniejsza

a mi w ostatnich dniach bardzo brzuch twardnieje i czuję kłucia w pochwie (dodatkowo wczoraj przy jednym takim twardnieniu zaczął boleć mnie kręgosłup-ale po leżeniu przeszło) -mam tylko nadzieję, że mój synuś wytrzyma w brzuszku do tego 24
kularek jest offline Zgłoś do moderatora