Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-04, 15:25   #265
Oolcia86
Rozeznanie

GG do Oolcia86
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23046307]w szpitalu wypełniało się ankiety, i dlatego teraz te paczuszki pocztą dostajemy.

Bardzo tanie te krzeselko- podejrzanie tanie... Jak z jego stabilnością, solidnością? Do jakiej wagi jest? [/QUOTE]

jest do 15 kg.o to sie troszke martwie bo mały juz ma ponad 9 kg ale i tak jak osiagnie wage 15 posadze go na zwykłym krzesle obok siebie i juz
jest łatwie do złożenia zajmuje malo miejsca, wydaje sie byc stabilne.jak posadzilam malego i przypielam pasami,ruszalam nim na wszystkei strony i bylo ok.ja tam jestem zadowolona. szukałam taniego bo nie wiem czy moj łobuz bedzie chcial w tym siedziec i jak dlugo,wiec wolałam takie niz jakies za 200 zł. wcisnie sie w kazde wolne miejsce w domu

to teraz juz wiem o co chodzi z próbkami.ja cos tam wypełnialam ale nic nie dostalam eeee tam

Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx Pokaż wiadomość
Z tych gorszych rzeczy dowiedzieliśmy się że mała ma dość głośne szmery nad serduszkiem, dostaliśmy skierowanie na echo serca 17 listopada, reszty tego, co mówiła już nie słyszałam bo zamarłam z przerażenia.............. .................

Jestem w innym świecie, tak bardzo się martwię

my mamy echo 10 listopada.czekam juz od 2 miesiecy na wizyte,wczesniej czekalam 3 miesiace na wizyte zeby lekarz tylko go osłuchal(jestem z opolskiego i jest tu tylko 1 lekarz kardiolog-pediatra)
facet jest beznadziejny,wredy,niemił y i cwaniacki.

u mojego synka podejzewaja niedomkniety przewód tetniczy Botalla. tez przepłakałam kilka tygodni, ale wiem ze moje plakanie nic nie da.wzielam sie w garsc i niecierpliwie wyczekujemy 10tego

nie martw sie bedzie dobrze!

Edytowane przez Oolcia86
Czas edycji: 2010-11-04 o 15:28
Oolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora