Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-04, 21:04   #2011
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)

Cytat:
Napisane przez Jaguthka Pokaż wiadomość
Mieszkam w Bielsku-Białej, tu jest nawet kilka salonów Trendy ale za nimi nie przepadam - wg mnie fryzjerzy zachowują się jak kasjerki w Biedronce, wziąść produkt, obsłużyć, skasować, do widzenia. Poszłam wtedy do tego salonu, ponieważ tylko oni mieli szybki tremin, a mi wtedy mój kolor na włosach wyjątkowo nie odpowiadał
Fakt, u mnie tez są o wiele gładsze! U ciebie gumka też gumka "odbija" się na włosach?
Kiedy już zaczełam się sama farbować i wychodziły mi blondy troszeczkę za ciemne, brałam bardzo jasną Palette (ale nie rozjaśniacz, broń!) i kolorek się ślicznie, ale nie zbyt mocno rozjaśniał (nigdy nie trzymałam zalecanego czasu jeśli chodzi o Palette, zawsze odejmowałam parę minut). Mi też służą, ale niestety to farba bardzo inwazyjna i od kiedy na rynek wszedł Casting Creme Glossy Blondes farbuję się tylko nim.
Hehe a mi się gumka nie odbija bo daje na suche włosy, a jak Ty dajesz na mokre/wilgotne to pewnie dlatego.
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora