Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-05, 12:21   #383
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Witajcie

Edzia a co lekarze mówią na asdII Amelci? Z tego co cytała to w 99% się samo zrasta

tak ten przeciek miał około 3-4 mm i wg pani doktor a badała ja bardzo długo
byłam prywatnie wiec sprzet miała bardzo dobry i kolorowy na tym nam zależało
troche sie wystraszyłam bo nic nie mówiła tylko badała i badała nawet słyszałam bicie serca małej
Pani doktor powiedziała ze nie widzi tutaj oznak ani powodu zeby robic cos z tym ze strony medycznej mamy przyjsc za 7-8 miesiecy do kontroli czyli mała wtedy bedzie miała ponad rok

Mała rwie się do siadania - czy Wy sadzacie swoje dzieciaczki np. na kolanach czy podciągacie je do siadu? Nam neurolog 2 tyg. temu powiedział, że jest gotowa do siadania, ale ma sama się nauczyć. Tzn. mam jej w ogóle nie pomagać i po prostu któregoś dnia usiądzie sama? Hmmmm...
Powiedz to mojej córce jesli wytrzymasz jej piski krzyki robi sie na twarzy purpurowa poprostu totalny kataklizm nei wiem co sobie sasiedzi wtedy mysla
widze teraz ze ona mocniejsza i próbuje sama tyle tylko ze nie wychodzi jej to sadzam ja i tyle nauczy sie zreszta moja wsio robi odwrotnie niz inne dzieci ot dzis rano patrze a ta małpka przekreciła sie z brzucha na plecy potem juz nie chciala wycałowałam ja za to ze az ze smiechu łezki jej poleciały i sie zsiusiała hhihih ale do teraz nie chce sie przekrecic

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora