2010-11-05, 15:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
dewi w Katowicach na oś. paderewskiego na przeciwko praktikera są jeszcze
make_up_istka witaj w klubie, ja też nie dostałam kasy z ZUS-u i znowu czekam, a nie mam za co zrobić badań i iść do lekarza , już nie mówiąc o opłatach i jedzeniu. No i po prostu płacz nic więcej!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio jak się dowiedziałam, że moje L4 leżało tydzień w pokoju nauczycielskim, bo żadnej nie chciało się zanieść go dyrce to się wku.....łam, dyrka po kolejnym tygodniu zaniosła do księgowej, a bóg wie kiedy ta do ZUS-u no w łeb i nic więcej. ROZUMIEM CAŁĄ SYTUACJĘ
Co lepsze, mężowi nie wypłaca szef zaległej kasy i tylko wiecznie go zbywa, a ten dupa wołowa nie upomina się o swoje.
havana śliczny brzuszek
w ogóle dziewczyny mam paskudny dzień , jak nie siedzę i płaczę, to wyskakuję na męża i jaki mam efekt, spakował się i wyszedł......... bo dłużej już tego nie zniósł........woli posiedzieć u mamy ahhhhhhhhh nei wiem co to dalej będzie, jak takie nastroje będą mnie trzymać
jedyne w tym wszystkim pocieszające jest to, że za 100 tabl Prenatalu (witamin) zapłaciłam 30 zł, a nie ponad 40 jak w innych aptekach, a to oznacza, że zostało mi do bóg wie kiedy 10 zł w portfelu na życie. Na szczęście jedzonko jeszcze na kilka dni się znajdzie i to całkiem niezłe. 
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------
dewi a gdzie chcesz rodzić??
|
|
|