Dot.: Makijaż przy ciemnych włosach i niebieskich oczach.
Cytat:
Napisane przez Jovifan
Mam problem... przez 4 lata miałam włosy w kolorze jasnego blondu ale ostatnio przefarbowałam się na gorzką czekoladę. Mam przy tym niebieskie oczy, ciemne brwi i rzęsy. Nie mam pojęcia jakie kolory cieni mogą mi pasować i jak je nakładać. Dotychczas nie miałam z tym najmniejszego problemu... próbowałam już cieni brązowych, czarnych, białych, śliwkowych. Niby jest ok przy połączeniu jasnego z ciemnym ale tak czy tak nie wiem jak je zestawiać, który odcień nałożyć na którą powiekę > górną czy dolną... masakra.... pomóżcie mi...moze jakieś zdjęcia czy coś...
|
to masz podobnie jak ja rowniez od zawsze byłam blondynka o blekitnych oczkach teraz jestem szatynka.Lubie podkreslac oczka na dole złota brokatowa kredką albo turkusowym cieniem..ładnie wydobywa kolor teczówek.Poszukaj na forum jak malowac niebieskie oczka były opisane rózne techniki malowania (jak nakladac itp).Najlepiej zajrzyj na moje makijaże i obejrzyj dziela Agibj ona slicznie maluje jasne oczka.A pozatym mysle ,ze cwiczenia cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia
|