2010-11-05, 19:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile wydajecie miesięcznie na...
1. kosmetyki i akcesoria kosmetyczne: nie wiem, jakieś 50zł miesięcznie, co jakieś dwa miesiące ponad 100-150zł bo mi się wszystko w jednym czasie kończy zazwyczaj 
2. ubrania: hmm nie kupuję sobie ubrań co miesiąc, ale jak już coś się trafi t maksymalnie 100zł wydaję, chyba że są to większe zakupy to potrafię wydać więcej, wszystko zależy od pory roku i zapotrzebowania
3. jedzenie: nie jestem w stanie zliczyć, bo mieszkam z TŻ i wspólnie kupujemy żywność, ale tak na nas dwoje tygodniowe zakupy za 100zł w zupełności wystarczają, poza tym czasami jem coś na ciepło w pracy lub na uczelni, ale nigdy nie liczyłam ile wydaję na jedzenie 
4. rachunki (mieszkanie, czynsz , kredyt, prąd, itd):wynajmuję pokój i kosztuje mnie to około 400zł miesięcznie, w tej kwocie są już wszelkie opłaty.
Dodatkowo co miesiąc kupuję kartę do telefonu za 50zł i bilet miesięczny za 47zł.
Ostatnio także coś mi odwaliło i co miesiąc kupuje sobie jakąś biżuterię miesiąc temu był to pierścionek srebrny za 59zł, w tym miesiącu chyba zainwestuję trochę więcej w jakiś fajny łańcuszek z przewieszką
Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-11-05 o 19:59
|
|
|