Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XIX
Wątek: Scent Bar XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-05, 20:05   #4911
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

No dooobra, lubię Was
Wiedziałam

Cytat:
To mój błąd jest, że ciągle tylko na tym forum siedzę, a teraz... teraz to już za późno na dokształcanie się być może Tak fogle to czuję jakąś kluchę w gardle, czy to może być objaw cionszy?
Gryxiu nigdy nie jest za późno na naukę, no chyba, że jest... za późno bo już się z kimś całowałeś

Cytat:
Kradziejka cudzej własności intelektualnej!
Ja po prostu tak się czuję choć teraz już jest trochę lepiej i czuję się jakby mnie ktoś plastikowym rondlem lekko uderzył (takim do zabawy dla dzieci, żeby nie było )

Cytat:
Wspaniały dzień, po prostu gordżys
A co zły? Byłam se u lekarza i co? Oczywiście bez kłótni się nie obeszło (a nie nastawiałam się tym razem na kłótnię ). Poszło o numerki

Myślicie, że grzane piwo jest dobre na kaszel?

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

dziękuję za starania - ale niestety to ciężka sytuacja - zniesłam bohatersko - nie mogę nic mówić wujek ma po 80tce zmarła mu żona, mnie ojciec, i to w sumie jego wujek był, i stąd to spotkanie, ku pamięci, żeby się spotykać, z życia korzystać,
i takie spotkanie że zniosłam wszystko z honorem
Rozumiem

Ja myślałam, że to spotkanie z cyklu wścibskich ciotek i tekstów, aleś Ty urosła, jak Cię widziałam to miałaś 5 lat, a kawalera jakiego masz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

też szukam plakatów ale do pokoju - ramki wiszą puste od miesięcy
Qrde Rachell to jest to, to jest właśnie sztuka i tak oryginalnie! Puste ramki, zostaw tak, powaga (nawet ja potrafię być poważna ). Każdy będzie pytał Cię czemu masz puste, a Ty będziesz mówić że to najnowszy trend Tylko może te ramki jakoś przemaluj, żeby nie były takie same

Qrcze mam jakąś wizję co do tych ramek, tylko jeszcze do końca nie wiem jaką, ale na pewno coś fajnego się da zrobić
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-05 o 20:16
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora