|  2010-11-05, 21:06 | #929 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Ja dziś robiłam Twoje nalesniki z warzywami pod beszamelem pycha  
 Ja nie Kate, ale - jak to za miękkiej? Do chodzenia po domu czy o co chodzi? Przeciez najlepiej żeby dziecko miało miękko i rownomiernie wszystkie stawy i ścięgna wzmacniało.

super zakupy udane i przede wszystkim fasolka potwierdzonaCytat: 

| 
					Napisane przez elalank  heloł    
nie byłam dziś w pracy, tylko pojechałam do lekarza i na zakupy    kupiłam sobie torebusie z przeceny    za całe 40 zł    spódnicę dżinsową i taki sweterek-narzutkę. Ależ jestem zadowolona, od dawna moje zakupy nie były takie udane    aa i bransoletki jeszcze dla moich sióstr na święta.  
No i fasolka potwierdzona, ale na razie badaniem gin. Dostałam skierowanie na badania teraz i na USG idę 25.11 bo wcześniej terminy mi nie pasowały    Pani dr mi pogratulowała i powiedziała, że dzieci z wpadki są najlepsze, a ja jej na to że to nie była wpadka, i się zmieszała   |   A doktorowa dała plamę na wejściu  

Cytat: 

| superowo  dzięki Konspi 
 |   

Cytat: 

| 
					Napisane przez domi7ks  Konspi ten avek jest super    przynajmniej wiem, że to Ty   |   

Cytat: 

| 
					Napisane przez gucia6  i podziwiam, za spokój, że jutro impreza, a ty nie wiesz co podać  |   

Ola, brzmi imponująco! I Ty mowisz że sie nie ogarniasz? A te ciasta to wszystkie sama?Cytat: 

| 
					Napisane przez olalicious07  Gucia u nas to norma, wszystko na ostatnią chwilę    nawet ślub z weselem w 2,5 miesiąca zrobiliśmy    
robimy tak: 
ciasta: tort, szarlotka z lodami, sernik, piernik 
może sałatka owocowa albo owoce pokrojone po prostu 
bruschetta 
kanapeczki małe jakieś smieszne 
sałatki (kupimy kilka gotowych) 
pity czosnkowe i z oliwkami 
koreczki z winogron i camemberta 
i nie wiem, może wystarczy?   |  
 ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Kachula, a Ty w końcu pokazalaś swoją fryzurkę?

Agusia - śłicznie Ci
 | 
	|     |  |