Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-05, 21:06   #929
konspiracja
Zakorzenienie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Oli się średnio podobało szczerze mówiąc i strasznie się wierciła dlatego takie zdjęcie rozmazane

laski nie mam pomysłu na obiad - może jakieś propozycje
Ja dziś robiłam Twoje nalesniki z warzywami pod beszamelem pycha

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Katevalley mam pytanko
widziałam na fotkach w klubie że macie taki paputki śmieszne włochate. No właśnie Ola dostała niedawno takie same (tylko owieczki ) i one są fajne bo cieplutkie ale trochę się martwię czy one nie mają za miękkiej podeszwy do chodzenia? Cały czas je zakładasz czy tylko na trochę?
Ja nie Kate, ale - jak to za miękkiej? Do chodzenia po domu czy o co chodzi? Przeciez najlepiej żeby dziecko miało miękko i rownomiernie wszystkie stawy i ścięgna wzmacniało.

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
heloł

nie byłam dziś w pracy, tylko pojechałam do lekarza i na zakupy kupiłam sobie torebusie z przeceny za całe 40 zł spódnicę dżinsową i taki sweterek-narzutkę. Ależ jestem zadowolona, od dawna moje zakupy nie były takie udane aa i bransoletki jeszcze dla moich sióstr na święta.
No i fasolka potwierdzona, ale na razie badaniem gin. Dostałam skierowanie na badania teraz i na USG idę 25.11 bo wcześniej terminy mi nie pasowały Pani dr mi pogratulowała i powiedziała, że dzieci z wpadki są najlepsze, a ja jej na to że to nie była wpadka, i się zmieszała
super zakupy udane i przede wszystkim fasolka potwierdzona A doktorowa dała plamę na wejściu

Cytat:
superowo dzięki Konspi

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Konspi ten avek jest super przynajmniej wiem, że to Ty

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
i podziwiam, za spokój, że jutro impreza, a ty nie wiesz co podać

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Gucia u nas to norma, wszystko na ostatnią chwilę nawet ślub z weselem w 2,5 miesiąca zrobiliśmy
robimy tak:
ciasta: tort, szarlotka z lodami, sernik, piernik
może sałatka owocowa albo owoce pokrojone po prostu
bruschetta
kanapeczki małe jakieś smieszne
sałatki (kupimy kilka gotowych)
pity czosnkowe i z oliwkami
koreczki z winogron i camemberta
i nie wiem, może wystarczy?
Ola, brzmi imponująco! I Ty mowisz że sie nie ogarniasz? A te ciasta to wszystkie sama?

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Kachula, a Ty w końcu pokazalaś swoją fryzurkę?

Agusia - śłicznie Ci

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora