Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbki, raczki, zaraz kroczek, bo niebawem pierwszy roczek! (I-II.10)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-11-05, 22:13   #274
filka2
Zadomowienie

Dot.: Ząbki, raczki, zaraz kroczek, bo niebawem pierwszy roczek! (I-II.10)

kamyk mega Ci współczuje że tak Paulinka żyguliAda 3razy wymiotowała i nigdy nie ulewała.biedna.
xmila milupa?co to takiego?
gosbaj udanych vojaży po wrocku
youyou Ada lubi tylko ksążeczki ale przekładać i oglądać(sztywne kartki,bo tylko takie mam dla niej) ale jak czytam to przybiega i zabiera chyba średnio lubi.
pantee Ada też je kaszki bobovity i bebilonu,2xdziennie z butelki-raz smakowa.
malinka jutro może zrobie kisiel
ula brzmi pysznie a ten krem z budyniu to ten ucierany z masłem lub margaryna?a biszkopt układac?tak se łamaćno i jak goście przyjdą to z michą wyskoczyć na stół
bardotka moja uwielbia rybke ale nawet nie wiem czy gerber czy bobowita,ja tak nie zwracam uwagi bo nigdy na nic uczulenia nie było i biore ten słoiczke który tańszy,ale jak zje tą rybke to pózniej tak od niej czuć
zebra tatar średnio lubiłam ale 2tyg temu sie zajadałam na imprezie u znajomiej bo robi pyszny.
bydgosia super że już w domku,odpoczywajcie

kupiłam dziś Małej drobiową bez konserwantów i troche podziubała tzn ja ją karmiłam kawałkami a Ona biegała.
jutro miałam mieć gości i jak narazie odwiedziny są pod znakiem ?nastawiłam sie i zrezygnowałam z wyjazdu do wałbrzycha z tż i będę sie pewnie kisić w domu bo ma padać
ide spać bo desperados mnie zmulił

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

kamyk aż poszłam tż pokazać do wanny ale sie Paulinka zmęczyła,chyba w trakcie zmiany pozycji sen ją dopadł
i jak tż wypuszcza ją z kojca?(ale to zabrzmiało),chodz i o swobode i zwiedzanie mieszkania?
youyou pokaż kombinezon?ja tez licytuje,jutro sie konczy zobaczymy...

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2010-11-05 o 22:14
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora